Where She Went

!!!OBS! Hvis ikke man har læst If I Stay, bør man nok ikke læsere videre, da denne tekst vil indeholde spoilers!

12405977Where She Went – Gayle Forman – If I Stay #2 – 260 sider – Definitions

If you had a second chance at first love . . . would you take it?
It’s been three years since Adam’s love saved Mia after the accident that annihilated life as she knew it . . . and three years since Mia walked out of Adam’s life forever.
Now living on opposite coasts, Mia is Julliard’s rising star and Adam is LA tabloid fodder, thanks to his new rock star status and celebrity girlfriend. When Adam gets stuck in New York by himself, chance brings the couple together again, for one last night. As they explore the city that has become Mia’s home, Adam and Mia revisit the past and open their hearts to the future – and each other.
Told from Adam’s point of view in the spare, powerful prose that definedIf I StayWhere She Went explores the devastation of grief, the promise of new hope, and the flame of rekindled romance

• • •

Lige så meget som jeg holdt af Adam i den første bog, lige så stort et fjols var en i den her bog. I hvert fald til at starte med. Hans opførsel var alt for voldsom, og uanset hvad han gennemgik i første bog og tiden op til denne, så er det bare ikke en undskyldning. Heldigvis blev det bedre og der kom en forklaring. Den måde, han er blevet behandlet på, gav ham en årsag til opførslen – ikke en undskyldning, bare en årsag. Lidt af det samme oplevede jeg med Mia. Hun var rigtig irriterende, men jeg forstod hende lidt hurtigere, end jeg forstod Adam. Nogen gange, så er der ikke så mange valg, hvis man gerne vil overleve og komme ud på den anden side.

Til trods for min irritation over karaktererne i starten af bogen, så var jeg ret glad for den. Ikke helt så god som den første bog, men dog alligevel tæt på. Jeg var lidt ærgerlig over, at den fandt sted tre år senere, men omvendt gav det et lidt mere ærligt og realistisk syn på det hele, og på den måde undgik man også, at det bare ville blive en lang trist fortælling.

At både Mia og Adam udvikler sig til det, de gør, er måske lidt over the top, men jeg tror, det var den eneste måde, hvorpå man kunne vise, hvordan de coper med det hele. Det blev lidt større håndbevægelser på den måde og gav et klart billede af, hvordan tingene hang sammen.

Ligesom i den første bog, så er denne fortalt over ganske kort tid, men med masser af flashbacks og samtaler om fortiden. Det fungerede rigtig godt, og jeg var glad for, at man havde valgt at beholde fortællestilen fra den første bog. To rigtig fine bøger, der er sørgelige, men dog alligevel livsbekræftende.

ny4

One thought on “Where She Went

  1. Pingback: Min bogreol #5 – Mixed vol. 1 | Boghunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge