“When I get a little money, I buy books. If any is left, I buy food and clothes.”

…sådan sagde en klog mand engang. Og jeg tror efterhånden, det er sådan, jeg lever. I hvert fald har min pakkeboks været godt fyldt på det sidste (igen). Men altså:

books

 

 

bøger april 001Det første jeg købte, var denne lille sag. Den skal jeg læse med læseklub engang i løbet af sommeren. Vi har udskudt den lidt, da vi næste gang har et rigtig spændende arrangement – det skal jeg nok fortælle om senere :) Men i hvert fald skal vi læse Animal Farm og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg må indrømme, at jeg blev lidt skuffet, da jeg modtog bogen, for jeg troede godt nok, at den ville være lidt større. Men ak. Jeg spurgte mig i øvrigt for på twitter, for at høre, om der fandtes flotte udgaver af bogen, da den trods alt må betegnes som lidt af en klassiker. Jeg havde nemlig ikke selv kunnet finde noget særligt. Respons kom der, men da smag og behag jo kan være noget så forskellig, så valgte jeg at købe den her, som jeg selv havde set på. Og jeg er godt tilfreds. Selvom fonten måske minder lidt om noget gys af en art.

bøger april 002

Så har jeg også fået købt en længe ventet(!) toer. Oksa Pollock – The Forest of Lost Souls. Bogen udkom helt tilbage i februar, og jeg burde have forudbestilt den, men så gik tiden og yada yada. Jeg var vildt begejstret for etteren og ser virkelig frem til at ligge ude med en drink i hånden og læse videre om Oksas eventyr. I øvrigt vil jeg gerne opfordre folk til at læse bøgerne, så jeg har nogen at kunne tale om dem med. For de er virkelig hyggelige! :) Læs min anmeldelse af etteren her, hvis du ikke allerede har gjort det.

bøger april 003Næste bog i rækken er Det sidste brev fra din elsker. En bog, jeg er lidt bange for. Jeg glæder mig utrolig meget, men er samtidig også lidt nervøs over den. Jeg elskede jo Me Before You af samme forfatter, så jeg er lidt bange for, om jeg bare bliver skuffet. I øvrigt har ejer jeg også Brudeskibet og The Girl You Left Behind – sidstnævnte har stået på min hylde i næsten et år. Det er jo bare ikke i orden! :/ Men den her har jeg lyst til NU! Som i lige så snart jeg er i bunds med anmeldereksemplarer. I øvrigt elsker jeg bogens design endnu mere, når man tager smudsbindet af. Så fint, så enkelt.
bøger april 004

 

 

 

Jeg brugte mine fødselsdagspenge på endnu to klassikere til min relativt nystartede samling. Det blev til Dracula og 101 Fairy Tales, som indeholder 101 eventyr af Brødrene Grimm. Jeg har allerede bladret i bøgerne – jeg kunne altså ikke lade være. Og nøj, hvor jeg glæder mig. Brødrene Grimm bliver så fin godnatlæsning, det er jeg helt sikker på. Jeg er vild med alle seriens detaljer, hvordan coverne er præget, hvordan de føles, hvordan der på hver side er et “kendetegn” for bogen. Åh altså, suk! Hvis man kunne leve i en verden af bøger, som Hans og Grethe levede i en verden med pandekagehuse, så ville jeg gøre det.

bøger april 008

bøger april 009

bøger april 010

bøger april 011

bøger april 012

 

 

bøger april 006

bøger april 013

12 thoughts on ““When I get a little money, I buy books. If any is left, I buy food and clothes.”

 1. Gitte Reply

  Oj de sidste to er altså bare skønne!!! Kan virkelig godt forstå du er begyndt at samle på dem!

  • Irene Post authorReply

   Jeg elsker dem også!
   Og så samler jeg selvfølgelig kun dem, jeg gider læse. Det er ikke alle, jeg har lyst til at eje :-)

 2. Ilhja Reply

  Jeg er især vilde med de to sidste. Hvor køber du dem henne?

  Animal Farm er rigtig god selvom der skal tænkes meget igennem bagefter.

  • Irene Post authorReply

   Haha, det er jeg sjovt nok også selv ;-) På bookdepository.co.uk :-) Til lige omkring 100 kr/stk,alt efter hvilken bog.

   Åh, men så er den jo perfekt til læseklub! :-)

 3. Ida Thordis Reply

  Ih, Animal Farm er en af mine absolutte favoritter. Den er så original og tankevækkende! Jeg glæder mig meget til at høre, hvad du synes om den!

 4. Simone Hagemann Reply

  De sidste to er altså virkelig så fine! Efter du viste dem frem i tirsdags, har jeg virkelig drømt om dem. Der må i hvert fald meget gerne på et tidspunkt indfinde sig et par stykker i min samling! :)

  Jeg glæder mig virkelig til at høre din mening om både “Animal Farm” og “Det sidste brev fra din elsker”, og til selv at læse dem og diskutere dem med dig :)

  • Irene Post authorReply

   Hehe, ja de er lækre ikke? :D
   Åh ja, jeg håber at få tid til den sidste snart! Nu er jeg igang med sidste anm.eks., så håber jeg jeg kan nå den, før næste læs kommer! :D Haha

 5. Kristine Reply

  Åh, hvor er de to sidste bøger smukke! Hvilken serie er de fra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge