Vild med weekend #55

vildmedweekend

Vild med weekend er en feature, der vil dukke op hver fredag. Det er tænkt som et inspirationsindlæg til, hvad du kan bruge din weekend på. Indholdet i indlæggene vil variere fra gang til gang.

readathon 002

I dag har jeg været i køkkenet her til formiddag. Jeg forbereder mig til morgendagens readathon. Derfor har jeg bagt Katjas gode parmesankiks. Jeg elsker kiks og jeg elsker ost, så i kombination vækker de stor glæde i min mave. Jeg har bagt dem en enkelt gang før, men synes ikke de blev hårde nok af en kiks at være. Den her gang har jeg givet dem lidt længere og det er bedre, men jeg tror, at jeg næste gang vil give dem endnu længere tid.

Hvis i også mangler en lille snack til i morgen, så kan jeg kun anbefale at bage de her kiks. Det vil i ikke fortryde.

readathon 006

God weekend! 🙂

 

2 meninger om “Vild med weekend #55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge