Vild med weekend #4

Vild med weekend er en ny feature her på bloggen, der vil komme så godt som hver fredag. Det er tænkt som et inspirationsindlæg til, hvad du kan bruge din weekend på. Indholdet i indlæggene vil variere fra gang til gang.

Denne film har jeg set et par gange efterhånden og jeg synes virkelig den er sød. Der er ikke så meget i den, men det er jo også okay engang imellem. Den henvender sig dog nok mest til pigerne.

 

Går du rundt og sukker og ved ikke helt, hvilken bog du skal læse i weekenden, så kan jeg på det kraftigste anbefale Odins labyrint. Det er en spændingsroman og den er bare rætti go som man siger på jysk! Læs den.

Hvis ikke du har nok i en bog og en film, så lad mig lige slå et slag for det gamle spil Kalaha. Det er simpelt og hurtigt, men alligevel altid lidt sjovt. Måske mest af alt fordi man (jeg) spiller det så sjældent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge