Vild med weekend #33

vildmedweekend

Vild med weekend er en ny feature her på bloggen, der vil komme så godt som hver fredag. Det er tænkt som et inspirationsindlæg til, hvad du kan bruge din weekend på. Indholdet i indlæggene vil variere fra gang til gang.

I onsdags var kæreste og jeg i biografen og se Spies og Glistrup. Egentlig havde jeg sagt, at det ikke var en film jeg gad se i biografen, men ville vente på udkom på dvd. Skæbnen ville dog, at jeg vandt en billet på Gyldendals twitterprofil og det er jeg glad for. Det var en rigtig sjov film! Slet ikke, som jeg havde ventet. Og Nicolas Bro og Pilou Asbæk gør bare et helt fantastisk job som de to hovedroller. Absolut en tur i biografen værd. Også selvom man måske er lidt skeptisk.

God weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge