Vild med weekend #3

Vild med weekend er en ny feature her på bloggen, der vil komme så godt som hver fredag. Det er tænkt som et inspirationsindlæg til, hvad du kan bruge din weekend på. Indholdet i indlæggene vil variere fra gang til gang.

Mig før dig af Jojo Moyes er en rigtig god bog. Jeg har selv læst den på engelsk og var vild med den. Den satte virkelig følelserne igang.
Mig før dig historien om Louisa Clark, der møder Will Traynor. Louisa, også kaldet Lou, er 26 år, men bor stadig hjemme ved sine forældre. Hun arbejder i en lille butik og er kærester med Patrick, som hun dybest set ikke elsker. Da hun mister sit job, bliver det starten på et vendepunkt i hendes liv. Hun finder et job som handicaphjælper for Will, som tidligere har været en succesfuld overklassefyr, men som efter en ulykke er bundet til sin kørestol. Nu ønsker han mest af alt bare at dø. Men mødet mellem Lou og Will kommer til at ændre begge deres liv for altid…

Boy A – Eric var kun en dreng da han sammen med vennen Phillip slog en jævnaldrende pige ihjel. I retssalen stod de tiltalt for overlagt mord og de blev tildelte den hårdest mulige straf. Årevis senere løslades Eric fra fængslet og skal begynde sit liv forfra under et nyt navn. Langsomt viser tilsynsværgen Terry ham tilbage til livet, men sensationspressen er blandt de mange, der ikke vil lade historien om den grusomme forbrydelse dø og fortiden er svær at holde hemmelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge