Vild med weekend #1

Vild med weekend er en ny feature her på bloggen, der vil komme så godt som hver fredag. Det er tænkt som et inspirationsindlæg til, hvad du kan bruge din weekend på. Indholdet i indlæggene vil variere fra gang til gang.


Mary & Max: Denne historie strækker sig over 22 år og to kontinenter og fortæller om et fantastisk penne-venskab imellem to meget forskellige mennesker; Mary Dinkle, en tyk ensom otte-årig pige fra Australien, og Max Horovitz, en 44-årig, svært overvægtig jødisk mand med Asperger ’s Syndrom, som bor midt i New Yorks kaos.


Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee: Romanen foregår i 1930’erne i den fattige sydstatsby Maycombe i Alabama. Den respekterede advokat Atticus Finch påtager sig at forsvare en sort mand anklaget for voldtægt af en hvid kvinde. Manden er tydeligvis uskyldig, men både jury og dommer er forudindtaget. Finchs forsvar af en sort mand kommer til at koste ham venner, men han vinder sine børns beundring. Under retssagen får de indsigt i den voksne verdens ondskab og uretfærdighed samt hvilket stof deres far er gjort af.

4 thoughts on “Vild med weekend #1

 1. Photoshop er fantastisk 😀
  Kan meget i forvejen, men glæder mig til at skulle lære noget mere omkring at tegne og få det ind på en skærm og lege med det osv. effekter!
  Dit link er hermed rettet, og følger din side på bloglovin 🙂

 2. Jeg tror også, det bliver mega sjovt at være Far til Fire. Jeg skal se, om jeg kan få et billede op af det på bloggen efter i aften 😉
  Jeg har rettet dit link 🙂

 3. ‘Warm Bodies’ er også rigtig god. Synes da du skal prøve at læse noget med zombier så. 😉 ‘Høstens engle’ kan jeg også varmt anbefale.
  Link er hermed rettet. 🙂

 4. Ja helt bestemt 😀 Det gør det jo til dem vi er.

  Jeg er også vild med soveværelset 😀 Men det kræver nok at man har et kæmpe soveværelse.
  Måske synes jeg at det liige er en tand for meget, men stadig fantastik. Jeg er også helt vild med billedet, med det lilla spisebord, med verdens koret i baggrunden. Hehe jeg tror ikke at der er mange mænd, der vil kunne holde sådan et soveværelse ud.

  Hvordan jeg har det med at bo alene el? Jeg havde det godt med det, jeg elskede det fra den første dag af (også selv jeg måtte ligge på et ligge underlag, fordi min sovesofa ikke var nået at komme hjem :P) jeg elsker det med at man har det hele for sig selv, og at man selv kan bestemme, hvornår man kan gøre hvad osv. Er det i en lejlighed du kommer til at bo i eller?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge