Utroskab

25773473Utroskab – Paulo Coelho – 317 sider – Bazar

Linda er en kvinde i 30’erne, der i alle andres øjne har et perfekt liv. Hun har et solidt ægteskab med en kærlig mand, søde og velopdragne børn og et arbejde som journalist. Linda ved godt at hun er heldig, men hun er træt af at lade som om alt er godt og opføre sig som en anden en den hun er. Da hun ved et tilfælde møder sin gamle ungdomskæreste, genfinder hun en side af sig selv, som hun troede var forsvundet.

ny4Likes:

• Bogen handler, som titlen siger, om utroskab. Det er på mange måder en ret barsk fortælling om, hvordan en kvinde mister grebet om livet og dermed også sig selv mere og mere. Det er en fortælling om, hvordan hun prøver at hive sig selv op af det hul, hun har direkte kurs mod. Det er på grund af denne dybere indsigt i Lindas sind, at bogen talte til mig.

• Alle de små anekdoter der flettes ind i selve historien var rigtig fine og meget Coelho-agtige. Det var nemt at kende hans stil fra tidligere og det var denne genkendelse, der virkelig hev bogen op for mig.

• Persongalleriet brød jeg mig ikke alt for meget om, men alligevel kom jeg til at holde af både Linda og hendes familie. Ja, selv hendes kollegaer, som i øvrigt også havde en lille rolle at spille.

• Det er svært helt at sætte fingeren på, hvad det var ved den her bog, der var så godt. Måske var det det, at den var så letlæselig, måske var det måden den skildrede Lindas sindstilstand på, eller måske var det håbet i historien. Jeg ved det stadig ikke helt. Historien talte bare til mig og den sidder stadigvæk i mig efter et par uger. Det er i hvert fald en historie, jeg er glad for at have læst.

Dislikes:

• Det hele var lidt for let. Slutningen og måden det hele endte på…det var jo som et eventyr. Hele bogen igennem havde alt føltes så rigtigt og så realistisk, men slutningen ødelagde det lidt. Intet kan være så nemt, slet ikke livet.underskrift

Bogen er stillet til rådighed af Plusbog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge