Ugly Love

19487009Ugly Love – Colleen Hoover – 322 sider – Atria Books

When Tate Collins meets airline pilot Miles Archer, she doesn’t think it’s love at first sight. They wouldn’t even go so far as to consider themselves friends. The only thing Tate and Miles have in common is an undeniable mutual attraction. Once their desires are out in the open, they realize they have the perfect set-up. He doesn’t want love, she doesn’t have time for love, so that just leaves the sex. Their arrangement could be surprisingly seamless, as long as Tate can stick to the only two rules Miles has for her.

Never ask about the past.
Don’t expect a future.

They think they can handle it, but realize almost immediately they can’t handle it at all.

Hearts get infiltrated.
Promises get broken.
Rules get shattered.
Love gets ugly.topLikes:

• Måden den her bog er skrevet på er ret eksperimentede og jeg kunne rigtig godt lide det. Det var så enormt nemt at se, hvornår det var Tate, der var fortæller, og hvornår det var Miles. Det var rigtig spændende at følge udviklingen som også afspejlede sig i skrivestilen.

• Selvom jeg godt kunne lide Tate, så var jeg meget mere vild med Miles’ historie. Jeg var hele tiden nysgerrig efter at finde ud af, hvad der mon var sket. Ofte måtte jeg holde en lille pause efter at have læst Miles’ kapitler, for jeg kunne bare ikke rumme mere, så godt var det. Jeg sad virkelig og hungrede efter at finde ud af hans fortid.

• Jeg var vild med samtlige personer i bogen, så vild at jeg endda sad og håbede på en ‘love triangle.’ Hvor tit sker det lige?!

• Jeg var vred, glad, trist, chokeret hele bogen igennem. Og slutningen… Hold nu op altså. Det var jo genialt. Den stak mig i hjertet, rev det ud, sprængte det i tusind stykker og brugte det som hoppepude. Det var ikke sjovt. Men det var smukt. Gennemtænkt. Veludført. Jeg tror, det her er min nye yndlings Hoover bog.

Dislikes:

• Det handler ikke så meget om bogen… Da jeg var færdig med den, tjekkede jeg teaseren til den filmatisering, der er på vej:

Kan vi ikke godt snart stoppe med at få alt til at ligne Fifty Shades of Grey? Tak! Nå men jeg vil nu alligevel glæde mig til filmen og så krydse fingre for, at de trods alt har historien med, og at de bare ikke har vist det i den her lille teaser.underskrift

3 thoughts on “Ugly Love

    • Ih, jeg kan slet ikke forlige mig med den. Får slet ikke indtryk af, at den handler om andet end sex – som jeg bestemt synes bogen gør 😛
      Men jeg glæder mig nu alligevel 😀

  1. Pingback: Måneden i tal #7 | Boghunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge