Uden forandring (Unremembered #3)

29150603Uden forandring – Unremembered #3 – Jessica Brody – 455 sider – Alvilda

Anmeldereksemplar fra Alvilda.

Jeg har virkelig set frem til den tredje og afsluttende bog i den her serie, fordi jeg var noget så glad for første bog i serien. Desværre levede den ikke helt op til mine forventninger, men alligevel, jo mere jeg tænker over bogen, des bedre var den egentlig.

Først og fremmest, så var den lang. Ikke bare i sidetal, men handlingen føltes også ret lang, man skulle ind omkring 100 sider i bogen førend der rigtigt begyndte at ske noget. Det var lige lovlig meget for en sidste bog i en serie, synes jeg.

En af de ting, der virkelig irriterede mig ved den her bog, var trekantsdramaet. Hold nu op, Sera opførte sig som en forkælet lille tøs! Det var ikke til at holde ud at høre på. “Kaelen, jeg elsker dig, nej vent, det er jo Zen jeg elsker, eller nå nej, det er Kaelen” – sådan blev det ved næsten hele bogen igennem, og det var simpelthen bare så træls at høre på. Det var absolut mit største problem med bogen.

Selve plottet med Diotech udvikler sig selvfølgelig meget mere i denne bog, og det kunne jeg rigtig godt lide. De her tanker om, hvad der er muligt i fremtiden, hvordan mennesker tiltrækkes af det absolut bedste uden at sætte spørgsmålstegn ved det, det var virkelig interessant, og selvom det bare er en sci-fi bog det her, så satte den altså virkelig tanker igang på den front.

Slutningen på bogen var generelt ret godt fundet på, og jeg synes virkelig, det var smart tænkt! Desværre betyder det så også, at serien ikke er helt lukket her. Forfatteren har nemlig været så smart at lave en lille åbning for sig selv, så det er meget muligt at fortsætte serien, selvom den egentlig burde være slut nu. Åh, jeg hader den slags, og jeg håber ikke, hun gør det. Men muligheden er der. Det er smart gjort af hende.

Helt klart en serie jeg kan anbefale, hvis man godt kan lide sci-fi og hvis man kan tolerere trekantsdramaet i de senere bøger.

ny3

Sera har undergået en ny hukommelsesændring hos Diotech og er nu en lydig og loyal tjener af doktor Alixter og den magtfulde virksomhed, som skabte hende.
Hun er lykkeligt forelsket i Kaelen, og hendes tid sammen med Zen er nu kun et fjernt minde fra en rebelsk fortid. Men da Sera og Kaelen tager på landsturne for at promovere Diotechs nye produktlinje, begynder hendes sind at gøre oprør. Hun kan ikke længere stoppe de minder om Zen, som trænger sig på.
Efterhånden som flere hemmeligheder afdækkes, nye fjender afsløres, og sandheden om en Diotech-kontrolleret verden bliver mere og mere tydelig, må Sera vælge, hvor hendes sande loyalitet ligger. Men det er et valg, som kan koste hende alt, hun nogensinde har elsket.
underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge