Tirsdagste #4

I dag er det tid til en Pukka te. Jeg har valgt en af mine favoritter, når det kommer til Pukka, nemlig den limegrønne med smag af citrongræs og ingefær. Den hedder da også meget passende Lemongrass & ginger.

Første indtryk jeg får af den er duften. Den er sød og syrlig og lidt græs-agtig, faktisk. Ingefæren kan jeg ikke rigtig dufte. Det er en urtete, der skal brygges på kogende vand og trække i op til 15 minutter. Teens farve er lys, omend en anelse mudret. Duften her efter brygning er stadig ret syrlig, men ellers meget neutral.
Teens smag er i første omgang også let syrlig med et lille strejf af ingefær, der pifter smagen lidt op. De sidste noter der kommer frem, er sødmen fra lakridsrod. Alt i alt en te, der varmer rigtig godt, og som spiller på flere forskellige smage. Jeg er fan. Duften kunne dog godt forbedres, ligesom farven snildt kunne være lidt mere appetitlig.

Posted in te

2 thoughts on “Tirsdagste #4

  1. Jeg har altid tænkt på, hvordan man holder teen varm, hvis den skal trække i 15 minutter, hvis man bare lige skal have en enkelt kop? Jeg lader aldrig min te trække særlig lang tid, jeg synes de så har en tendens til at få en bitter eftersmag.

    • For mit vedkommende er det ikke et problem. Inden det kogende vand er koldt nok til at drikke, er der alligevel gået lidt tid haha 😀 Ellers kan man jo lune den igen i mikroovnen.
      Det kommer an på, hvilken te, man drikker. Jeg synes bitterhed er noget, der hører grøn te til, typisk hvis man brygger på for varmt vand. Ellers oplever jeg det, hvis jeg bruger for meget te, så kan den også blive for kraftig og bitter, synes jeg.
      Men ved urtete sker det jo ikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge