Tirsdagste #11

I dag skal det handle om en lidt speciel te, nemlig Travel Tea fra A.C. Perchs. Jeg har, selvfølgelig, købt den i lufthavnen på vej hjem fra en rejse.

Teen er en blanding af sort og hvid te, og den skal brygges ved 100 grader med en trækketid på fem minutter. Selve teen dufter meget af hyldeblomst og vanille, og har således en dejlig sød duft, som kun bliver mere fremtrædende efter brygning. Smagen er mild og rund, og jeg synes næsten, den smager lidt af solskin. Den er let og sød, men på en dejlig frisk måde. Jeg kan rigtig godt lide den, den falder lige i min smag. Den er et rigtig godt minde at tage med hjem fra ferie, og jeg tror bestemt, den vil falde i de flestes smag.

2 meninger om “Tirsdagste #11

  1. Amanda Emma @ Frk. Litteratur Besvar

    Jeg var med indtil det hed vanilje – hvilket jeg ikke er den største fan af i te. Hyldeblomst har jeg dog ikke prøvet men jeg elsker at blande mine te sorter. Jeg har endnu ikke prøvet at blande sort og hvid, men jeg er da på udkig nu.
    Amanda Emma @ Frk. Litteratur recently posted…Måneden der gik, aprilMy Profile

    • Irene ForfatterBesvar

      Jeg må indrømme, jeg endnu ikke har prøvet at blande teer selv, hvilket vel egentlig er ret fjollet, hvis man tænker over det. Det går jo så godt når andre gør det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge