Tirsdagste #10

Efter en uges forkølelse er jeg tilbage med lidt snak om te. I dag skal det handle om noget, jeg ikke har prøvet før, nemlig brevte fra A.C. Perchs. Nærmere bestemt White Pearl Jasmin. Det var en gratis prøve jeg fik med i en af mine bestillinger engang.

Teen dufter markant af blomster og parfume, og er slet ikke noget for mig. Den skal brygges ved 70-80 grader varmt vand i fem minutter. Herefter dufter den stadig utrolig kraftigt af blomster og er stadig ikke noget for mig. Farven er meget lys og minder en hel del om hyldeblomstsaft, men det er jo også en hvid te.

Smagen er heldigvis bedre end duften. Den smager lidt af honning og syrener (givetvis jasmin, men jeg har ikke smagt tilstrækkeligt mange blomster til at kunne være så præcis 😉 ). Den skal drikkes mens den er brændende varm, for ellers kommer smagen af blomster til at fylde for meget. Det er sikkert også meningen, men jeg bryder mig ikke om det 🙂

En anden sjov detalje er, at inden kan kommet brevet i vand, så er det så pressede perler, som udfolder sig nede i vandet. En rigtig fin lille detalje.

Alt i alt desværre ikke en te for mig, men bestemt ikke den værste blomsterte, jeg har prøvet. Og husk, at smag og behag er forskellig, så hvis du kan lide jasminte, så er det garanteret en te for dig.

Posted in te

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge