Tirsdagste #1

Så er det på tide med et nyt tiltag på bloggen. Noget, der går hånd i hånd med bøger og læsning er jo te. Jeg har efterhånden været igennem rigtig mange teer, nogle gode, andre mindre gode. Efterhånden glemmer jeg, hvordan det nu lige var, de forskellige smagte, så derfor starter jeg nu den her lille hyggelige serie.

I første indlæg skal det handle om Solbær The fra A.C. Perchs. Det er en klassisk sort te, som dufter virkelig dejligt; Den er meget kraftig og fuld af solbær. Den skal brygges ved 100 grader og trække i syv minutter. Duften er herefter lidt mildere og mere rund, men bærer stadigvæk meget præg af solbær og frugt. Både før og efter brygning har den dog en snert af en syntetisk duft, men så er vi virkelig også i detaljer.Teen er klar og farven er rigtig fin og ikke for mørk.

Så kommer vi til det, der nok er vigtigst, nemlig smagen. Den er mild og frugtig, og smager dejlig mildt. Den smager af solbær, men desværre ikke lige så tydeligt som den dufter. Til gengæld smager den dejlig rent; Af sommer og dejlige bær. Den egner sig godt som eftermiddagste, når man lige skal falde ned efter en arbejdsdag. For mig er det her en middelmådig te, som jeg nyder en kop af i ny og næ – måske mest for duftens skyld

Hvis du har lyst til at købe teen, kan det gøres her.

Posted in te

2 thoughts on “Tirsdagste #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge