Tirsdags-tag – The Taylor Swift Book Tag

Her i løbet af sommeren, hvor der er en masse andre planer, tænker jeg, at jeg vil genindføre tirsdags-tag. Jeg vil besvare et eller andet tag hver tirsdag her på bloggen. Hvis du har ønsker til tags, så skriv endelig en kommentar. Og hvis du selv bruger tagget, så skriv også, så vil jeg da lige kigge forbi :)
Dagens tag er fundet her.

1. We Are Never Ever Getting Back Together – pick a book or series that you were pretty sure you were in love with, but then wanted to break up with.
345627Bog et var virkelig god, toeren var god, treeren var okay, fireren var kedelig, femmeren var meget kedelig og jeg har slet ikke lyst til at læse sjette og sidste bog. De bliver ringere og ringere og det gør mig træt.

2. Red – pick a book with a RED cover.
10404898
3. The Best Day – pick a book that makes you feel nostalgic.
15762855Fik dem læst højt som barn. De er fantastiske!

4. Love Story – pick a book with forbidden love.
7600924Det oplagte valg. Bror og søster. Forelskelse. Det rimer ikke rigtigt… Ikke desto mindre, så er det en virkelig, virkelig god bog!

5. I Knew You Were Trouble – pick a book with a bad character you couldn’t help but love.
10194514Er ikke helt sikker på, om det er ‘villain’ eller ‘bad boy’ der menes. Jeg har valgt sidstnævnte. Noah ♥ Altid Noah!

6. Innocent (written b/c of Kanye West!) – pick a book that someone ruined the ending for.
Allegiant_DemiJacket_WetProofTest.inddFindes der overhovedet nogen, der ikke ved, hvordan den her bog ender? Jeg har endnu ikke læst den, men ved godt, hvad der sker. Det er faktisk i virkeligheden derfor, jeg læste videre efter første bog, for den var jeg ikke så glad for. Jeg tror nemlig, at jeg vil være en af de få, der vil synes slutningen er okay.

7. Everything Has Changed – pick a character from a book who goes through extensive character development.
22918050Eadlyn! Jeg kunne ikke udstå hende i starten, men efterhånden som siderne fløj forbi, så voksede hun på mig og hun endte med at være ganske likeable.

8. You Belong With Me – pick your most anticipated book release.
23395680
9. Forever and Always – pick your favorite book couple.

10. Come Back, Be Here – pick the book you would least like to lend out, for fear of missing it too much
17860739Ikke fordi, jeg vil savne den, men fordi jeg er bange for, at folk smider alt indholdet væk. Det ville jeg blive rigtig ked af.

2 thoughts on “Tirsdags-tag – The Taylor Swift Book Tag

  1. Malene H Reply

    Fik lige chills over klippet fra ‘En flænge i himlen’, åha!
    Og Noah – selvfølgelig Noah. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge