Tirsdags-tag – Reader Problems Tag

Her i løbet af sommeren, hvor der er en masse andre planer, tænker jeg, at jeg vil genindføre tirsdags-tag. Jeg vil besvare et eller andet tag hver tirsdag her på bloggen. Hvis du har ønsker til tags, så skriv endelig en kommentar. Og hvis du selv bruger tagget, så skriv også, så vil jeg da lige kigge forbi.
Dagens tag er fundet her.

1. You have 20,000 books on your TBR. How in the world do you decide what to read next?
Okay. Jeg troede, jeg havde mange bøger. 20.000? Det er jo voldsomt! Men jeg ville nok vælge ud fra, hvilken genre jeg var til og så dernæst om jeg var til en chance eller en ‘sikker vinder.’ Hvis det er det første, så ville jeg tage en, jeg ikke havde hørt noget om, hvis det var det andet ville jeg tage en, jeg havde set og hørt meget godt om.

2. You’re halfway through a book and you’re just not loving it. Do you quit or are you committed?
Jeg giver op.

3. The end of the year is coming and you’re so close, but so far away on your Goodreads reading challenge. Do you try to catch up and how?
Jeg sørger for at sætte det så lavt, at jeg ved, jeg når det. I år var den på 70 og jeg har læst noget over 100 allerede. Ellers ville jeg vel snyde og ty til graphic novels, tegneserier og børnebøger.

4. The covers of a series you love do. not. match. How do you cope?
Øv. Men sådan er det jo nogle gange. Det kommer nok an på, hvor vild jeg var med de covers der var i forvejen, jeg ville jo være træt af det, hvis f.eks. A Thousand Pieces of You skiftede.

17234658
5. Every one and their mother loves a book you really don’t like. Who do you bond with over shared feelings?
Goodreads. Der er næsten altid en eller anden, der heller ikke kan lide den – og det samme gælder også, hvis det er omvendt.

6. You’re reading a book and you are about to start crying in public. How do you deal?
Holder det nok bare inde. Hvis det var helt slemt og jeg var i et tog, så blev jeg nok tissetrængende ;)

7. A sequel of a book you loved just came out, but you’ve forgotten a lot from the prior novel. Will you re-read the book? Skip the sequel? Try to find a synopsis on Goodreads? Cry in frustration?!?!?!?
Jeg ville allerførst smutte forbi Recaptains og se, om ikke de har noget liggende på den pågældende bog. Ellers vil jeg tjekke spoiler-reviews på goodreads.

8. You do not want anyone. ANYONE. borrowing your books. How do you politely tell people nope when they ask?
Det sker ikke rigtig for mig, men ellers siger jeg det da bare, som det er; at jeg ikke bryder mig om, at låne dem ud.

9. Reading ADD. You’ve picked up and put down 5 books in the last month. How do you get over your reading slump?
Laver noget andet og lader være at tænke på det. Eller bliver ved at forsøge, indtil det lykkes. Det skal nok vende igen.

10. There are so many new books coming out that you’re dying to read! How many do you actually buy?
Det er da et underligt spørgsmål. Det kommer an på hvor mange, hvilke og formaterne. Generelt er det sjældent, jeg har købt helt nye udgivelser, så sandsynligvis ville jeg ikke købe ret mange i første omgang.

11. After you’ve bought the new books you can’t wait to get to, how long do they sit on your shelf before you get to them?
Det er igen forskelligt. Nogle har stået der i flere år, mens andre kun lige når at lande i postkassen, før jeg kaster mig over dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge