Tirsdags-tag – 7 Deadly Sins

Her i løbet af sommeren, hvor der er en masse andre planer, tænker jeg, at jeg vil genindføre tirsdags-tag. Jeg vil besvare et eller andet tag hver tirsdag her på bloggen. Hvis du har ønsker til tags, så skriv endelig en kommentar. Og hvis du selv bruger tagget, så skriv også, så vil jeg da lige kigge forbi 🙂
Dagens tag er fundet her.

7 DEADLY SINS OF READING!

GREED – Most expensive and inexpensive book
Jeg er et forholdsvis nærigt menneske når det kommer til bøger. Jeg tror faktisk, at S. af J.J. Abrams m.fl. er en af de dyreste, men hvad jeg gav for den, det kan jeg ikke huske længere.. Hvis vi ikke tæller gratis bøger med, så er Det onde en af de billigste, den kostede mig bare 2,50DKK.

WRATH – What Author do you have a love/hate relationship with?
John Green, Rainbow Rowell, Jojo Moyes.
Jeg var vild med The Fault in Our Stars, men resten af Greens bøger har jeg fundet middelmådige.
Eleanor & Park er en af mine yndlings, mens Fangirl er noget af det værste, jeg har læst.
Me Before You var skøn, skøn, skøn, resten af hendes bøger har kedet mig ret meget. Så meget, at jeg faktisk helt har droppet hende nu. Jeg gider ikke bruge mere tid på hendes bøger – og nej, jeg skal ikke læse efterfølgeren til Me Before You 😉

GLUTTONY – Book that you continually devour
Åh, den er svær, for jeg genlæser generelt ikke ret meget. Det må være enten Det gyldne kompasHarry Potter og de vises sten eller City of Bones.

SLOTH – What have you put off reading due to Laziness?
Borte med blæsten. Den bog ejede jeg virkelig længe, inden jeg endelig fik den læst i maj. Den er jo bare så lang. Den var heldigvis det hele værd!
1493272-565x

PRIDE – Book or author you mention to sound intellectual
Ha! Det ved jeg godt nok ikke. Jeg har ikke rigtig behov for det, synes jeg. Så det må være et pas her.

LUST – Character attributes you find attractive
Mod, ydmyghed, mental styrke.

ENVY – Book you would like to receive as a gift
Flere bøger i Word Cloud Classic serien. De nye illustrerede udgaver af Harry Potter. Signerede bøger af mine yndlingsforfattere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge