Tirsdags-tag #6

Jeg elsker taglege. Både at se, læse og lave dem. Som noget nyt har jeg derfor startet tirsdags-tag. Hver tirsdag vil jeg lave en af alle de mange taglege; det kan være om alt mellem himmel og jord! Jeg vil ikke tagge nogen, men bare udfylde skemaerne for egen fornøjelses skyld.

Jeg er ikke sikker på, hvor det her tag stammer fra, men det har floreret lidt rundt omkring på de danske blogs og nu vil jeg være med. The Harry Potter Tag.

Yndlingsbog: Harry Potter og Fønixordenen. Og så er jeg oven i købet så heldig, at det også er den længste af dem allesammen!

Yndlingsfilm: Her må jeg krybe til korset og sige, at jeg faktisk kun har set de første fire, så jeg har ikke nogen yndlingsfilm. Men af de jeg har set, er jeg mest på den første. Måske fordi, det var den første og er den, jeg har set flere gange?

Mindst elskede bog: Harry Potter og flammernes pokal. Gal, jeg syntes den var langtrukken. Alt det der Quidditch gøgl i starten, det sagde mig bare intet!

Afsnit, hvor du græd: Dobby. Da han dør. Nøj, jeg blev ked af det!

Yndlingskarakter: Snape. Det har det været, fra jeg læste bog et første gang. Plejer ellers aaaaldrig at kunne lide “the bad guy,” men syntes bare han var så speciel.

Hvilken patronus ville du have? Hvis jeg selv kunne vælge – ulv! Uden tvivl. Men jeg ville nok være et eller andet hysterisk lille irriterende dyr 😛

Hvilket hus ville du bo i? Jeg tror, jeg ville blive placeret i Ravenclaw.

Har du spillet spillene? Altså, jeg har et gammelt brætspil derhjemme. Sindsygt svært! Har spillet det to gange, tror jeg 😛 Så har jeg Lego Harry Potter 1. Det har jeg spillet lidt. Mest har jeg spillet det helt klassiske computerspil, det der vist bare hedder Harry Potter og de vises sten.

Var du tilfreds med slutningen? Nej. På ingen måde. Det var så overflødigt med de sidste tyve sider om fremtiden. Hvis hun skulle fortælle om fremtiden, skulle det have været gjort ordentligt og ikke på den der lidt sjuskede måde.

-Jeg er obs på, at jeg har sprunget et par spørgsmål over, men det skyldes, at jeg ikke har noget at sige til dem 🙂

2 thoughts on “Tirsdags-tag #6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge