This Beautiful Fantastic – Filmanbefaling

Filmkode fra Tellerup i samarbejde med Sandrew Metronome.

Det her var virkelig en film for mig. Den havde så utrolig fine billeder og en fin lille historie. Hvor er det ærgerligt, den aldrig nåede de danske biografer. Men sådan er det jo af og til.
Jeg kunne rigtig godt lide filmens handling, den var så sød og fin. Lige hvad jeg havde brug for på det tidspunkt. På mange måder mindede den mig faktisk om bogen The Secret Garden, fordi noget af handlingen udspiller sig i en have, og det var bare så magisk på en eller anden måde.
Jeg vidste ikke helt, hvad jeg håbede på ville ske igennem filmen, for hver person havde sin ting, der gjorde, at jeg kunne lide ham/hende. I stedet lod jeg være at håbe noget, og nøjedes bare med at blive opslugt af billede og handling. Jeg var virkelig overrasket. Jeg havde selvfølgelig håbet, det var en film for mig, men jeg havde bestemt ikke regnet med, at det var “sådan en slags.” Det er lidt svært at forklare, men nogle film er bare så fine. Denne her film fortjener i hvert fald at man ser den og ikke laver så meget andet imens. Man skal virkelig nyde billederne.

Jeg vil ikke tøve med at anbefale filmen til andre, og jeg tror bestemt også, det er en af dem, jeg kommer til at se flere gange. Og man kan roligt sætte sig til at se den med sin kæreste også, for tøset er den altså heller ikke 😉

underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge