The Nightmare Affair

12411635
The Nightmare Affair – Mindee Arnett – The Arkwell Academy #1 – 367 sider – For Teen

Sixteen-year-old Dusty Everhart breaks into houses late at night, but not because she’s a criminal. No, she’s a Nightmare.
Literally.
Being the only Nightmare at Arkwell Academy, a boarding school for magickind, and living in the shadow of her mother’s infamy, is hard enough. But when Dusty sneaks into Eli Booker’s house, things get a whole lot more complicated. He’s hot, which means sitting on his chest and invading his dreams couldn’t get much more embarrassing. But it does. Eli is dreaming of a murder.
Then Eli’s dream comes true.
Now Dusty has to follow the clues—both within Eli’s dreams and out of them—to stop the killer before more people turn up dead. And before the killer learns what she’s up to and marks her as the next target.

• • •

Jeg er lettere skuffet over den her bog. Jeg havde virkelig håbet på noget mere!

Først og fremmest havde jeg troet, at det var en mere moden historie. Bogen var temmelig ungt skrevet – nærmere middlegrade end young adult, hvilket var rigtig ærgerligt. Jeg fik heller ikke rigtig noget forhold til personerne, der var ingen af dem, der kom ind under huden på mig.

Verdensopbygningen forvirrede mig af og til. Jeg kunne godt lide, at der var så mange mytiske væsner og halløj, men jeg fik ikke rigtig fat i forklaringen, hvis der var nogen?

Skrivestilen var som sagt noget af det, der gjorde, at bogen føltes så ung. Det er lidt svært at sige præcis hvad det er, det var bare ikke rigtig mig.

Selve historien var okay, dog ikke noget særligt, og altså…den havde trekantsdrama! Det havde jeg virkelig ikke regnet mig, og jeg kunne ikke lide det! Det var slet ikke, hvad jeg havde forventet af den her bog! Det handlede generelt bare alt for lidt om “drømme verdenen,” og alt for meget om “en verden med magiske væsner, der kan gøre alt hvad du overhovedet kan komme i tanke om.” Det var ret ærgerligt, for jeg ville så gerne bare have lært en masse om drømme verdenen.

Det er sikkert bare mig, der forventede noget andet, end hvad jeg fik. Det er ikke en dårlig bog, jeg kunne godt lide det meste, jeg var bare skuffet, fordi det ikke var, hvad jeg regnede med. Jeg er ikke sikker på, om jeg vil fortsætte i serien, men så igen… Bøgerne er ret flotte! 😉

ny3

2 thoughts on “The Nightmare Affair

  1. Jeg vil super gerne læse den bog, men nu er jeg også lidt bekymret for, om den nu også er som jeg tror den er :/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge