The Murder Complex

13576132The Murder Complex – Lindsay Cummings – The Murder Complex #1 – 398 sider – Greenwillow Books

An action-packed, blood-soaked, futuristic debut thriller set in a world where the murder rate is higher than the birthrate. For fans of Moira Young’s Dust Lands series, La Femme Nikita, and the movie Hanna.
Meadow Woodson, a fifteen-year-old girl who has been trained by her father to fight, to kill, and to survive in any situation, lives with her family on a houseboat in Florida. The state is controlled by The Murder Complex, an organization that tracks the population with precision.
The plot starts to thicken when Meadow meets Zephyr James, who is—although he doesn’t know it—one of the MC’s programmed assassins. Is their meeting a coincidence? Destiny? Or part of a terrifying strategy? And will Zephyr keep Meadow from discovering the haunting truth about her family?
Action-packed, blood-soaked, and chilling, this is a dark and compelling debut novel by Lindsay Cummings.

• • •

Med sine knap 400 med hele 95 kapitler, var det her en bog, hvor tempoet var virkelig højt fra start til slut. Det er en rigtig spændende historie, der bliver fortalt i bogen og man sidder hele tiden og prøver at gætte lidt med. Der er masser af blod og vold, så hvis man ikke er til den slags, så skal man ikke læse den her. Altså, hvis man følte, at The Hunger Games var for voldsom visse steder, så er det her ikke bogen. Selv syntes jeg det var rigtig fedt! Der var selvfølgelig det obligatoriske kærlighedsobjekt, men det blev aldrig det, fokus var på. Det blev hele tiden holdt i baggrunden.

De personer, der optræder i bogen, er alle nogen, der er spændende at læse om. Hvem er forræder? Hvem er reel? Man sidder hele tiden og gætter og frygter det værste. Desværre bliver det relativt tidligt tydeligt, hvem, der står bag det hele. Jeg havde i hvert fald gættet det. Derudover har jeg ikke meget, at sætte fingeren på. Sproget flyder fint, selvom jeg i starten havde min tvivl, da der bliver remset en masse numre op. Det varer dog ikke længe, før man får en forklaring på det og så går det ellers bare stærkt. En rigtig lovende debut. Jeg er også nød til at sige, at selvom jeg var glad for bogen, så er jeg glad for, at der ”kun” kommer en til i serien; dejligt, at noget bliver afsluttet, inden det bliver trukket i langdrag. Absolut et plus! 🙂

ny4

2 thoughts on “The Murder Complex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge