The Moment Collector

20658345
The Moment Collector – Jodie Lynn Anderson – 256 sider – Orchard Books

“The yard of this house is a graveyard of moments and everything left behind is a clue. And I am here to dig.”
There’s a ghost haunting 208 Water Street. She doesn’t know who she was, or why she’s still here. She does know that she is drawn to Maggie, the new girl in town, and her friends – beautiful, carefree Pauline and Liam, the boy who loves her.
But the ghost isn’t all that’s lurking in Gill Creek… Someone is killing young girls all across the county. Can the ghost keep these three friends safe? Or does she have another purpose?

• • •

The Moment Collector var ikke, hvad jeg forventede, den ville være. Jeg var forberedt på en paranormal historie med spøgelser og den slags. Nuvel, der var et spørgelse med – eller en ånd – men det blev aldrig centrum af historien.

Selve plottet var egentlig lidt kedeligt og temmelig forudsigeligt. Slutningen havde jeg set komme lang tid i forvejen, hvilket virkelig er en skam. Det var bare så tydeligt, desværre!
I det hele taget var det bare mere en almindelig kærlighedshistorie end det var paranormalt. Det var også fint nok, bare ikke det jeg lige regnede med.

På trods af, at jeg ikke var den største fan af historien, så var jeg vild med skrivestilen. Jodi Lynn Anderson skriver virkelig fantastisk. Her bagefter er jeg ked af, at jeg ikke købte Tiger Lily, da der var tilbud på den til Kindle, for nu er jeg sikker på, at jeg ville have elsket den historie!

Personerne var klichéer, men det gjorde ikke det store, for de var lette at relatere til, og vigtigst af alt, så føltes de ægte. Jeg var helt vild med Maggies far, han var virkelig sjov! Upassende og pinlig, præcis som forældre kan være, men alligevel noget så elskelig. Det var nemt at mærke, hvor meget han holdt af Maggie og det var simpelthen en fornøjelse at læse om.

Jeg vil anbefale den her bog til alle!

I øvrigt er den her bog også udkommet med titlen The Vanishing Season. Og så har jeg forresten fået den fra Netgalley.

ny4

2 thoughts on “The Moment Collector

  1. Jeg havde det lidt på samme måde da jeg læste den.
    Jeg syntes overordnet den var sød, men jeg manglede også lidt mere spøgelse for at opveje det sukkersøde, selvom det også var en fin teenage pladder romantisk historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge