The Evolution of Mara Dyer

13643567
The Evolution of Mara Dyer – Michelle Hodkin – Mara Dyer #2 – 546 sider – Simon & Schuster Books for Young Readers

Mara Dyer once believed she could run from her past.
She can’t.
She used to think her problems were all in her head.
They aren’t.
She couldn’t imagine that after everything she’s been through, the boy she loves would still be keeping secrets.
She’s wrong.
In this gripping sequel to The Unbecoming of Mara Dyer, the truth evolves and choices prove deadly. What will become of Mara Dyer next?

• • •

Jeg var ret vild med den her bog, og venter tålmodigt på, at den tredje udkommer.

Noah er fantastisk! Lige præcis som han var i den første bog. Han er virkelig, virkelig skøn! Der var selvfølgelig også mange andre personer med, hvoraf jeg kunne lide næsten allesammen. Især Maras storebror, Daniel. Han er simpelthen så elskelig! Han er god ved hende! En fantastisk storebror. 🙂 Maras forældre derimod… Dem forstår jeg altså ikke helt. Hvorfor vil de ikke lytte til hende? Bare være stille i fem minutter og høre efter, hvad hun siger. Så kan de tro på det eller lade være, men at ignorere hende, det holder bare ikke. Jeg kan godt forstå, hun er frustreret i hvert fald.

Selve historien havde masser af twists, og jeg var helt vild med dem. Der var især én ting, der kom bag på mig! Det var et seriøst “wtf”-moment. Virkelig. Jeg havde mange forskellige teorier og ideer, men det her var ikke en af dem! Jeg er meget spændt på at se i næste bog, hvem der lyver og hvem der har reelle hensigter. Jeg tør ikke engang gætte på det, for jeg har taget fejl så mange gange i den her bog.

Jeg var ret begejstret for den her bog. Måske især fordi den havde Nooah ♥♥♥♥

ny4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge