The Edge of Never

17277855

The Edge of Never – J.A. Redmerski – The Edge of Never #1 – 465 sider

Jeg er vild med bøger i new adult målgruppen lige nu. Jeg ved ikke helt, hvad det er. Måske fordi hovedpersonerne er så nemme at relatere til. Måske fordi jeg godt kan lide den lidt mere seriøse kærlighedsfortælling. Under alle omstændigheder, så er jeg glad for denne type bøger lige nu. Jeg har hørt meget blandet om denne bog, men nu ville jeg forsøge mig med den. Og det var lige mig.

Det var egentlig ikke fordi, der skete specielt meget i bogens første halvdel. Jeg kunne bare godt lide Camryn og Andrew. De gjorde indtryk på mig. Camryn med hendes sødme, Andrew med hans spontanitet. De var begge to komplekse karakterer, som havde hver deres bagage med, men det tog ikke overhånd fra historien på noget tidspunkt. Faktisk syntes jeg godt, Andrews fortid kunne have været afsløret lidt før, for det kom til at virke lidt som om, det var noget forfatteren lige fandt på hen imod slutningen. Og det er altså ærgerligt. Men hans personlighed som sådan, kunne jeg ret godt lide. Han gjorde sig nogle fine observationer, og havde nogle tanker, jeg ret godt kunne lide.

“I know I’ll force back the tears because he told me to. But I also know that by doing it, it’ll create something in me more destructive.”
S. 65.

Hvad jeg ikke vidste, da jeg begyndte på denne bog var, at den ville involvere et roadtrip. YES! Er der noget, jeg godt kan lide at læse om, så er det altså roadtrips. Jeg elsker det simpelthen. Den del af handlingen var rigtig god. Omkring halvvejs tog bogen en meget pludselig drejning mod noget seksuelt, og det virkede lidt underligt. Overgangen var lidt for brat, det kunne godt have været gjort lidt mere flydende, for det afskar næsten første del af bogen fra den anden, og det er en skam. Hen mod slutningen af bogen bliver de to dele flettet sammen igen og det fungerede rigtig godt.

“I don’t know myself.
I don’t know what I want or how I feel or how I should feel and I don’t think I ever really have.”
S. 207.

Slutningen på bogen blev for meget. Det gik alt, alt for stærkt, og jeg brød mig faktisk ikke helt om det. Jeg har læst på bog to i serien, for at se, om jeg ville læse videre, og det vil jeg meget gerne, for jeg tror nemlig godt, jeg ved, hvordan det går. Det er bare sådan en skam, at man absolut ville have den slutning med.

Når jeg ser på mine kritikpunkter, burde bogen måske have fået en lavere karakter, men jeg var rigtig glad for bogen alligevel, og jeg har også understreget en masse fine citater. Nogle gange er en bog bare rigtig god, på trods af dens fejl og mangler.

ny4

Twenty-year-old Camryn Bennett thought she knew exactly where her life was going. But after a wild night at the hottest club in downtown Raleigh, North Carolina, she shocks everyone-including herself-when she decides to leave the only life she’s ever known and set out on her own. Grabbing her purse and her cell phone, Camryn boards a Greyhound bus ready to find herself. Instead, she finds Andrew Parrish.

Sexy and exciting, Andrew lives life like there is no tomorrow. He persuades Camryn to do things she never thought she would and shows her how to give in to her deepest, most forbidden desires. Soon he becomes the center of her daring new life, pulling love and lust and emotion out of her in ways she never imagined possible. But there is more to Andrew than Camryn realizes. Will his secret push them inseparably together-or destroy them forever? underskrift

3 thoughts on “The Edge of Never

  1. Pingback: The Edge of Always (The Edge of Never #2) | Boghunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge