The Edge of Always (The Edge of Never #2)

18275429

The Edge of Always – J.A. Redmerski – The Edge of Never #2 – 464 sider

Jeg elskede første bog i den her serie, men slutningen på den gjorde, at jeg havde min tvivl om denne. Efter at have læst bagsideteksten, kunne jeg godt regne ud, hvordan det ville gå, og derfor besluttede jeg mig for, at jeg gerne ville læse den. Bog et kunne sagtens have stået alene. Ja, faktisk ved jeg ikke helt, hvorfor der overhovedet er en toer?

Bogen her er desværre lidt en gentagelse af bog et: der er igen en roadtrip, som minder meget om den første. Det føltes bare som noget, jeg havde læst før. Der var ikke ret meget nyt i det. De ting, der var årsag til, at Camryn og Andrew tog på roadtrip i denne bog, var ret forudsigelige og kunne – for mig – læses ud af bagsiden, så der var desværre ingen overraskelser på den front. Og så var der også lige den “ting” Camryn gjorde…hendes smutter, upser, eller hvad vi nu skal kalde det. Jeg havde regnet den ud, så igen skuffede bogen ved at vælge noget, der er set så mange gange før.

Så er der slutningen, som bogen desværre også taber en stjerne på. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor vi pludselig skal springe så mange år frem i tiden! Det var helt utrolig malplaceret og irriterede mig virkelig, virkelig meget. Selve skrivestilen i allersidste kapitel var også bare helt off. Virkelig ærgerligt!

Jeg kunne til gengæld godt lide, at jeg fik så meget mere af Andrew og Camryn, ja og Natalie også egentlig. Jeg begyndte at holde ret meget af hende, selvom hun var en ret flippet karakter. Det passede ind og brød ret godt med Andrew og Camryns typer.
Forholdet mellem Andrew og Camryn udviklede sig og blev mere modent, og samtidig var der også mindre fokus på det seksuelle, så det virkede faktisk som om, de var et solidt par nu, og ikke “bare” ramt af den første forelskelse, hvis man kan sige det sådan. Deres forhold blev langt dybere og mere følelsesbaseret end i forrige bog. Det klædte dem.

Det var alt i alt en hyggelig bog, som dog ikke var nødvendig, men som var hyggelig nok at få med, hvis man kunne lide bog et. Jeg skal i hvert fald lige tjekke lidt mere af J.A. Redmerski ud, for hun skriver fint og jeg tror, at hendes øvrige bøger også vil være noget for mig, selvom denne her skuffede en anelse.

ny3

He was taking the long road. She was taking the road to nowhere. It just so happened that they led to the same place…

Five months ago, Camryn and Andrew, both dealing with personal hardships, met on a Greyhound bus. They fell in love and proved that when two people are meant to be together, fate will find a way to make it happen.

Now, in the highly anticipated sequel to THE EDGE OF NEVER, Camryn and Andrew are pursuing their love for music and living life to the fullest as they always swore to do. But when tragedy befalls them, their relationship is put to the ultimate test. As Camryn tries to numb her pain, Andrew makes a bold decision: To get their life back on track, they’ll set out on another cross-country road trip. Together they find excitement, passion, adventure—and challenges they never could have anticipated.underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge