The Carrie Diaries

9788484417002_p0_v4_s260x420
The Carrie Diaries – Candace Bushnell – The Carrie Diaries #1 – 389 sider – Balzar + Bray

Before Carrie Bradshaw hit the big time in the City, she was a regular girl growing up in the suburbs of Connecticut. How did she turn into one of the most-read social observers of our generation?
The Carrie Diaries opens up in Carrie’s senior year of high school. She and her best friends — Walt, Lali, Maggie, and the Mouse — are inseparable, amid the sea of Jens, Jocks and Jets. And then Sebastian Kydd comes into the picture. Sebastian is a bad boy-older, intriguing, and unpredictable. Carrie falls into the relationship that she was always supposed to have in high school-until a friend’s betrayal makes her question everything. With her high school days coming to a close, Carrie will realize it’s finally time to go after everything she ever wanted.

• • •

Jeg troede egentlig ikke helt, at jeg ville kunne lide den her bog, for hel ærligt, Sex and the City var rædsom. Jeg elsker serien, men bogen fungerede slet ikke for mig, den var alt for forvirrende. Derfor blev jeg også overrasket over denne bog, for den var meget bedre end SATC.

Jeg startede egentlig med at føle, at jeg havde læst den her bog før. Jeg har set en-to afsnit af tv-serien The Carrie Diaries (ikke lige mig), men alligevel føltes det bare som om, jeg havde læst eller set det hele før. Selve historien i den her bog er også ret forudsigelig, men det var egentlig okay, for det er jo trods alt sjældent, at den her type bøger decideret overrasker en. De er bare ikke specielt originale.

I forhold til persongalleriet… Puha, de var godt nok umodne så det gjorde noget! Jeg forstår slet ikke, at de skulle forestille at være 18 år gamle! Nu er det ganske vist noget tid siden, jeg var 18, men helt ærligt… Du beder altså ikke dine veninder om at slå op med en fyr for dig! Det gør du altså selv. Det irriterede mig virkelig. Jeg kunne slet ikke relatere til dem, de var alt for barnlige.

Alligevel kunne jeg godt lide bogen. Det var tydeligt i visse passager, at Carrie “fandt sin stemme,” så at sige. Jeg kunne næsten høre voksne tv-serie Carrie sige linjerne. Det var en særdeles velskrevet bog, og det fungerede som udmærket underholdning.

Og så den sidste linje… Den gjorde det virkelig for mig. Jeg vil gerne læse næste bog i hvert fald.

ny3

2 thoughts on “The Carrie Diaries

  1. Jeg kan ret godt lide den her bog – og efterfølgeren også. Det er hyggeligt at være lidt tilbage i SATC-miljøet, og få forhistorien. Kan ikke huske, jeg var irriteret over, det du skriver med fortællerstemmen og de barnlige ting, men kan godt se, hvad du mener.

    • Hehe ja, det var i hvert fald ikke sådan jeg opførte mig, selvom jeg helt sikkert også har gjort (og sagt) mange dumme ting. Men der er nu grænser! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge