Temauge: Læsevanskeligheder hos unge

Jeg er gået sammen med et par andre dygtige medbloggere om at køre et lille tema i næste uge. Vi vil gerne sætte fokus på læsevanskeligheder hos unge. Her kommer en lille præsentation af, hvad der kommer til at ske i løbet af ugen:

Mandag 27/3: Ea vil fortælle lidt om det at være ordblind og de barrierer, man støder på, når man har svært ved at læse. Hun vil også komme med et par anbefalinger af bøger. Det foregår på hendes blog Chamberlains Bookcorner.

Tirsdag 28/3: Sofie skriver om, hvordan man kan få adgang til lydbøger, og hvordan de kan være en vej ind i litteraturen. Det foregår på Bogslottet.

Onsdag 29/3: Jeg får besøg af forfatter Sandra Schwartz her på bloggen, som vil fortælle lidt om at skrive bøger, der er lette at læse, men som også har en handling, unge mennesker vil kunne lide.

Torsdag 30/3: Karina anbefaler nogle bøger, og fortæller om, hvilke hjælpemidler, der findes. Det foregår på Crossing Journeys.

Fredag 31/3: Malene og hendes kollegaer anbefaler bøger, som kan findes i boghandleren netop nu. Det kan du læse om på Wondrous Bibliophile.

Søndag 2/4: Rikke interviewer bibliotekar Lone Petersen om læsevanskeligheder hos unge, og bringer nogle anbefalinger. Det er på bloggen Flyv med mig.

Jeg håber, I har lyst til at følge lidt med på de forskellige blogs. Jeg er sikker på, der kommer nogle gode anbefalinger, tips og tricks, så du er godt klædt på næste gang, der kommer en med læsevanskeligheder og spørger efter anbefalinger eller råd.

6 thoughts on “Temauge: Læsevanskeligheder hos unge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge