Alt for tæt på (Rosemary Beach #2)

Alt for tæt på – Abbi Glines – Rosemary Beach #2 – 248 sider

Solid toer, der går skridtet videre
Bog to i Rosemary Beach serien var lige så god og hurtigt læst som den første var, men jeg kunne alligevel lidt bedre lide den. Det handlede om det med, at jeg nu kendte til personerne, at jeg følte mig hjemme blandt dem og godt kunne lide dem. Jeg føler mig i godt selskab med Blaire og Rush, også når bølgerne går højt – og det gør de tit mellem de to. Derfor kan man da heller ikke komme udenom, at det er en fordel at kunne lide en lille smule drama, hvis man vil læse den her serie. Det er der nemlig masser af. Måske også en tand for meget.

Bogens titel synes jeg er ret passende. Alting kommer pludselig meget tæt på. Virkeligheden kommer rullende. Forelskelsen bliver til noget mere hverdagsagtigt. Det kan man også godt mærke i selve historien. Rush og Blaire virker som et forholdsvis etableret par, der støder på de udfordringer, der hører med kærligheden. Det drama jeg nævnte tidligere, er desværre lidt for overflødigt. Det bliver aldrig rigtig helt dybt og kommer ind og påvirker en, der hvor det gør ondt. I stedet skader de bare hinanden igen og igen. Det er en skam, for der er egentlig potentiale til meget mere end det.

Jeg var rigtig glad for at læse bog et og to lige efter hinanden. Det gav et helt andet flow i historien, og bekræftede mig egentlig i, at det er noget, jeg bør gøre mere i. Det bliver nemlig en helt anden oplevelse, man får. Man skal ikke bruge krudt på at komme i tanke om, hvem det nu lige er, der er hvem, men kan læne sig tilbage og bare nyde historien med det samme.

Det, der ikke helt fungerede for mig i den her bog var, at den bare var “endnu en i rækken.” Den var super hyggelig og fin, men det er ikke en bog, der vil sætte så store præg i mit læseliv, at jeg vil kunne skelne den fra alle de andre bøger om et års tid. For at blive det, så skal der noget mere indlevelse og følelse ind i den.

Bogen får mine anbefalinger med på vejen alligevel, da jeg meget gerne vil læse videre i serien, fordi det bare er så hyggeligt. Jeg tror, at hvis man er en sucker for kærlighed og romantik, så vil man finde sig selv godt underholdt af denne fine lille bog om ung kærlighed.

Blaire og Rushs forhold stopper brat, da hun finder ud af, at han har holdt noget skjult for hende. Da sandheden kommer frem, vender det op og ned på alt i Blaires verden, og hun flygter fra Rosemary Beach og hjem til Alabama og ekskæresten Cain og det trygge liv, hun havde der, før hendes mor døde. Her gør Blaire alt for at finde sig selv igen og lære at leve uden Rush, der endegyldigt har bevist, at hun ikke kan regne med ham og hans loyalitet og kærlighed til hende.

Snart finder Blaire dog ud af, at hun er gravid med Rushs barn, og derfor tvinges hun til at se sin fortid med Rush i øjnene og tage stilling til, om hun vil lukke ham tilbage i sit liv. Samtidig forsøger Rush desperat at vinde Blaire tilbage, men Blaire er mere fanget end nogen sinde før mellem den lidenskabelig og berusende kærlighed til Rush og fornuften, der siger hende, at hun skal holde sig fra ham for at passe på sig selv – og deres kommende barn. For hvor mange chancer skal Rush egentlig have, og hvordan ved Blaire, om der er andet, han holder skjult for hende…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge