Sommerlæsning

image

Det er sommer, og min ferie er officielt startet. Jeg har masser af læsning planlagt. Til at starte med, havde jeg er mål om 15-20 bøger i juli, men jeg har ændret det til 200 sider om dagen, da det passer mig bedre, at regne i sidetal. Ovenover kan i se, hvad jeg vælger ud fra – og så har jeg selvfølgelig også masser af ebøger.
Den her sommer står på en masse fælleslæsning i en af de goodreads gruppe jeg er med i, og indtil videre ser mit program sådan her ud:
1/7: Paradigm af Ceri A. Lowe
4/7: If I Stay af Gayle Forma
7/7: Dracula af Bram Stoker
14/7: Fangirl af Rainbow Rowell
Jeg glæder mig meget, men især ser jeg frem til Fangirl!

Hvad har i planlagt af læseaktiviteter henover sommeren?

Ps. Jeg ved godt, jeg næsten spammer med anmeldelser. Planlægning har været min bedste ven, og således har jeg først haft plads til nye anmeldelser måneder efter, at have læst bogen. Det er jeg blevet træt af, for da har jeg selv bogen langt bag i hukommelsen. Derfor skal anmeldelserne lige ud.

Pps. Jeg har fået en Kindle. Det skal jeg nok skrive mere om, når jeg er blevet lidt mere vant til den.

10 thoughts on “Sommerlæsning

 1. Hvad er der med folk og planlagt sommerlæsning. Jeg syntes næsten alle planlægger hvad de skal læse denne sommer.

  Jeg har kun planer om at færdiggøre alle de bøger jeg er i gang med før jeg starter på en ny (selvom jeg sikkert ikke får det holdt).

  • Personligt er jeg ikke hjemme, og jeg kan jo ikke slæbe alle bøger med mig så er man jo nød til at planlægge lidt.
   Jeg læser kun en bog, kan ikke finde ud af at læse flere.

 2. Ihhh, det bliver en god læsesommer! Jeg vil også rigtig gerne have læst Dracula på et tidspunkt. Og jeg håber jeg kommer igennem hele min sommerstak og begynder på min reserve sommerstak, hvor Beautiful disaster også er med i. :0) Vil også vildt gerne læse Fangirl, Cinder og Legend… ja jeg kan godt mærke jeg er ved at nævne dem alle nu. :0) Ville bare sige super god sommerstak! :0) Og at jeg glæder mig til at høre hvad du synes om dem når de er læst.

  • Din liste var virkelig også lang! Og jeg troede, jeg havde en lang liste haha 🙂 Glæder mig til at se rigtigt på den!
   Beautiful Disaster har jeg ikke rigtig trang til at læse haha.
   Ih, det er også svært ikke at tyvstarte på Fangirl!! 😀 Hahaha, ja, det er du egentlig nok. 🙂

 3. Åh, sikke skønne og alsidige bøger! “Cinder” får det til at krible i mine fingre.. Den vil jeg SÅ gerne læse! 😀 Jeg glæder mig til, at der begynder at flyde anmeldelser rundt af den i Blogland, så jeg kan få styret min lyst lidt 😀
  Mine læseplaner i sommerferien er ret enkle: så meget og så alsidigt som muligt 😀 Jeg starter i praktik i juli med to timers pendleri hver vej = masser af læsetid! Det bliver så fornøjeligt <3

  • Ja, der er en overvægt af YA, men der er vel snart alle genrer repræsenteret. Jeg er godt nok også vild efter Cinder, føler mig som den eneste, der ikke har læst den 🙂
   Åh, det lyder spændende med praktik! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge