Shopaholic stiler mod stjernerne

23511041
Shopaholic stiler mod stjernerne – Sophie Kinsella – Shopaholic #7 – 394 sider – Lindhardt og Ringhof

Becky Brandon (født Bloomwood) er ankommet til Hollywood!! Det er, som om hele hendes liv har ledt op til dette øjeblik. Hun skal hænge ud med de største stjerner – eller det kommer hun til, når hun endelig skal møde filmstjernen Sage Seymour, som hendes mand Luke skal være manager for.
Becky ønsker at skabe sig en karriere i Hollywood som stylist, men det ser allermest ud, som om hun ender med at såre dem, hun holder allermest af. På den røde løber ser alle rødt, når SHOPAHOLIC STILER MOD STJERNERNE.

• • •

Den her bog varen skuffelse for mig.

Jeg synes, serien har nået udløbsdatoen nu. Stop mens legen er god. Det er for meget nu, og der er ikke balance i tingene.

Becky er normalt en sjov og naiv karakter, men nu er der kun en patetisk kvinde tilbage. Hendes problemer er ikke længere bare shopping, men har spredt sig til at lyve og være en dramaqueen – mere end hun er i de foregående bøger altså. Det brød jeg mig ikke om. Det ville have været sjovt nok, hvis så der bare havde været nogen godhjertede sider af Becky også, men hun har forvandlet sig til at være direkte ondskabsfuld til tider. Hun er blevet alt for egoistisk.

Jeg kunne stadig lide bogen, den havde stadig noget af “gamle Becky.” Jeg elskede især, hvordan hun argumenterede mod tyveri, det var så meget hende! Jeg kunne også godt lide, hvordan forholdet mellem de forskellige personer udspillede sig. Generelt var jeg underholdt af bogen og havde det sjovt imens jeg læste den.

Skrivestilen var god, og præcis som vi kender den. Jeg var vild med korrespondancen mellem kapitlerne, og det vil jeg gerne have mere af. Måske i næste bog, ja?
Jeg grinte ikke så højt mens jeg læste den her bog, men jeg tror det skyldtes, at jeg var mere irriteret over Becky, end jeg var glad for hende.

Det er tydeligt, at der kommer i hvert fald en bog mere i serien, og ja, jeg vil læse videre, men jeg er ikke tilfreds. Serien skulle have stoppet med Mini Shopaholic.

ny3

Tak for bogen til Lindhardt og Ringhof.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge