Shopaholic i Las Vegas (Shopaholic #8)

30520097

Shopaholic i Las Vegas – Sophie Kinsella – Shopaholic #8 – 295 sider

Anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof.

Jeg elskede, elskede, elskede Shopaholic bøgerne helt op til nr. 6. De var fyldt med humor, glæde, grin og ikke mindst shopping. Desværre er vi nået til det punkt, hvor serien bare burde afsluttes hurtigst muligt. Denne bog er en fortsættelse af bog nr. 7, og adskiller sig på den måde ved ikke at være en selvstændig historie.

Beckys far er forsvundet og hele bogen går egentlig med at finde ham. Desværre er det næsten det eneste. Jeg sad længe og ventede på, at Becky skulle begynde at shoppe, men ved I hvad? Det skete faktisk ikke! I meget lav grad i hvert fald, og det er altså rigtig ærgerligt. Selvfølgelig er det fjollet og dumt, men det er en del af Becky og den her serie, og fjerner man det, står man bare tilbage med en klumset og rodet bog, der forsøger at være noget, den ikke er. Der var langt imellem smil og grin i denne bog.
Jeg havde nok forventet, at det havde taget overhånd med spil i Las Vegas. Det gjorde det heller ikke. Tværtimod var hun næsten blevet helt “frelst”. Det klædte hende ikke, og det klædte ikke historien.

Det her med farens forsvinden, det skulle ikke have været andet end en sidehistorie, et baggrundsplot. Det skulle aldrig have overtaget historien. Heldigvis var der en masse rare bipersoner, der lige kunne løfte historien lidt. Beckys veninde havde en fantastisk rolle, synes jeg, og hendes mor var også en ganske fin karakter, omend jeg godt kunne have ønsket mig lidt mere interaktion Becky og moren imellem.

Jeg dropper ikke serien. Jeg læser med. Men det bliver af samme årsag, som jeg ser Supernatural; nu har jeg været med så længe, nu vil jeg også gerne bare have slutningen. Og det må meget gerne være snart.
Bogen her er afsluttet og ender således ikke i en cliffhanger, men om det så også betyder, at serien slutter, det ved jeg ikke, men jeg håber det…

 

ny2

Becky er tilbage og i topform, når hun sammen med sin familie og venner sætter alt ind for at finde sin forsvundne far i Las Vegas. Tilsæt lidt kaos, en ængstelig mor, en skuffet veninde, en rivalinde, en femårig og en ikke altid lige tålmodig ægtemand bag rattet i en minibus, så har du ingredienserne til et alt andet end normalt road-trip gennem ørkenen.
underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge