Serie søndag

Det er søndag, det er serie tid. Denne gang har jeg valgt en lidt ny serie, som jeg ikke desto mindre er blevet ret glad for. Det er en af den slags, hvor man bare kan slappe helt af, læne sig tilbage og nyde det.

4 thoughts on “Serie søndag

  1. Eeyorenyk Reply

    Jeg synes virkelig at købebrød er både dårlig kvalitet og sindssygt dyrt, nærmest altid. Men jeg har allerede tænkt på opskrifter til de nysgerrige. ;) Begge dele bliver lagt op i løbet af de næste par dage. :)

  2. Frk. Hyms Reply

    Du burde virkelig gøre dig selv den tjeneste at læse hele bogen. Den er meget bedre end filmen, man får et helt andet syn på Rhett. Åh jeg elsker både bog og film <3

    Hmm, kunne være man skulle begynde at se Grimm, har kun hørt godt om det.
    Hvad med “Once upon a time”? har du set det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge