See Through Me

20878454See Through Me – Sera Bright – Lose My Senses #1 – 188 sider

There’s only one person Katie Flynn wants to see when she returns home. But she knows he won’t be waiting for her. It’s the reason she feels safe enough to finally come back.
She’s wrong.
Ash Townsend isn’t the same quiet boy from next door. He’s tall, dark and demanding answers. He wants her, but he doesn’t trust her. Who can blame him? When his own family tried to break him down, he still sheltered her in a town full of liars. And she repaid it by leaving him behind without a word.
Because she’ll do anything to protect him. She has the scars on her wrist to prove it.
Contains strong language, explicit sexual situations, and mature themes. This novel is not intended for readers under the age of 18. First in a 2-part serie

• • •

Jeg ved ikke helt præcis, hvad der var der fik mig til at søge om den her bog. Jeg følte bare, at det ville blive en rigtig god læseoplevelse. Og der fik jeg ret.

Jeg var virkelig vild med skrivestilen! Sådan, helt betaget, nærmest. Den skifter mellem fortid og nutid og hvert kapitel starter med en ”tagline,” som virkelig gjorde mig nysgerrig på, hvad der ville ske i kapitlet. Det fungerede rigtig fint. Det er sjældent, synes jeg, at man finder en bog, der er skrevet så godt indenfor den her genre. Når det så er sagt, så synes jeg nu nok, at ordet ”brat” optrådte lidt rigeligt.
Det her er en rimelig heftig New Adult bog. Dvs. der optræder eksplicitte sexscener, som man (jeg) ikke er så vant til at se i NA bøger. Det fungerede rigtig fint og var et friskt pust til genren.

Selve plottet var ikke SÅ spændende, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at læse videre. Jeg ville vide, hvad der var sket i fortiden, for at få vores personer til at have et så særligt reaktionsmønster. Jeg følte ikke, at Ash og Katies forhold var særlig sundt, snarere tværtimod. Så meget jalousi! Puha. Det var næsten ikke til at holde ud! Det fik mig også til at føle, at de var tættere på 16 år end de 19 som de skulle forestille. Det var bare lidt for meget.
Den originale slutning i den her ARC var en smule for svag til mig, men ville have virket godt, hvis det var en selvstændig bog. Forfatteren besluttede (heldigvis) at tilføje en lille scene til slutningen, som fik det hele til at hænge sammen for mig. Den lægger nemlig op til, at der kommer en bog to og føles bare generelt mere rigtig, synes jeg. Oprindeligt havde jeg tænkt på bogen som en 3’er, men efter tilføjelsen til slutningen, så er vi på en 4’er.

Jeg glæder mig helt sikkert til næste bog! Det bliver spændende at se, hvad der sker efter den vilde cliffhanger i den her bog! J

I øvrigt minder den mig egentlig lidt om Going Too Far (LINK!), så hvis man kunne lide den, så er der en chance for, at den her bog også vil falde i ens smag.

ny3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge