Sådan ser lykken ud

24745255Sådan ser lykken ud – Jennifer E. Smith – 368 sider – Rosinante & Co.

Hvis skæbnen sendte dig en mail, ville du så svare?
Tænk, hvis du fik en mail – og den viste sig at være fra tidens hotteste hollywoodstjerne … Det er lidt det, der sker for Ellie O’Neill, da hun ved en fejl modtager en mail fra GDL824@yahoo.com, som spørger, om hun vil lufte hans kæledyrs-gris. Det bliver starten på en intens og sjov emailkorrespondance, hvor de to 17-årige betror hinanden stort set alt, bortset fra deres navne og baggrund.
Bag GDL824 gemmer sig nemlig hollywoodstjernen Graham Larkin, og da det går op for ham, at Ellies lille by vil udgøre den perfekte location for hans nyeste film, beslutter han sig for at opsøge hende i virkeligheden. Dette bliver starten på en masse romantiske forviklinger. For kan en stjerne som Graham virkelig få et forhold med en helt almindelig pige til at fungere? Og hvorfor er det, at Ellie for enhver pris vil holdes ude af mediernes søgelys?

ny3

Likes:

•Dejlig let og fluffy roman, som spreder varme. Ikke mindst fordi den foregår i Maine om sommeren. Der er masser af is, iste og sommeraktiviteter på siderne og det gjorde mig i så godt humør. Det meget gule cover gjorde også sit.

• Mailbeskederne i bogen fungerede rigtig godt (selvom der nu gerne måtte have været lidt flere). Det var en fin måde at lære Graham og Ellie at kende på, og samtidig en rigtig fin – og let – introduktion til historien.

• Forhistorien for de to hovedpersoner passede godt sammen, selvom det til tider føltes lidt søgt. Jeg kunne dog godt lide det alligevel, og det bevirkede helt sikkert også, at der ikke var så mange gnidninger, fordi de lettere forstod hinanden indbyrdes. Det fungerede ret fint.

• Oversættelsen virkede faktisk rigtig god. Jeg tænkte i hvert fald over det et par gange.

• Bogens cover passer utrolig godt til historien. Det er trods alt ikke en selvfølge.

Dislikes:

• Det hele føltes lidt for let. Plottet er jo nogenlunde givet på forhånd, det er ikke svært at gætte, hvordan det vil ende. Hvis noget eller nogen kom i vejen, så var det som om nogen bare knipsede, og så var det ordnet. Jeg kan godt huske, hvordan det var at være 15 og forelsket, og det var ikke helt så let, som bogen fremstiller det.

• Jeg havde lidt et problem med tiden i bogen. Der manglede måske nogen afsnit.. Det føltes som om, der kun var gået ti minutter, men pludselig var der gået flere timer. Altid gik virkelig stærkt, og jeg fik ingen fornemmelse af, hvor lang tid der var gået i løbet af en aften. Det var lidt ærgerligt.

Bogen er stillet til rådighed af Rosinante & Co.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge