Rivalerne (Beautiful Idols #1)

29973212

Rivalerne – Alyson Noël – Beautiful Idols #1 – 334 sider

Anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic.

Kender I det, at man læser en bog, som man virkelig nyder, men samtidig sidder der en og hvisker i øret, at man burde ikke være så vild med den? Sådan en slags bog er den her.

Bogen starter dramatisk ud, og nogen vil nok finde overgangen fra prolog til de første kapitler kedelig, men jeg syntes faktisk det fungerede ret godt. Bogen er fortalt i forskellige synsvinkler, primært Laylas, Asters og Tommys. Det fungerede rigtig godt, og det var let at differentiere dem fra hinanden. I begyndelsen kunne jeg lide alle personer i bogen, men langsomt begyndte det selvfølgelig at ændre sig. De blev snobbede, irriterende, og samtidig var de alligevel også rare og jeg heppede på dem alle. Og så var det i øvrigt rigtig fedt med Aster og hendes familie. Der kan man virkelig tale om diversitet. Jeg var vild med hende, alene af den grund.

Bogens plot er, hvis jeg tænker over det, forholdsvis kedeligt. Der sker ikke det store, men alligevel får forfatteren på en eller anden vis tingene til at fremstå utrolig spændende, og jeg blev virkelig revet med. Det var lidt som at se tv… Man burde måske ikke, og det er også lidt intetsigende, men man kan bare ikke lade være. Og det var præcis sådan den her bog var, og det synes jeg, den skal belønnes for.

Desværre sluttede bogen lige dér, hvor det begyndte at blive rigtig spændende, og helt ærligt var det faktisk lidt øv. Lidt mere forklaring havde været virkelig dejlligt. Til gengæld ved jeg så nu, at næste bog i serien vil blive rigtig god og spændende, og jeg glæder mig allerede.

Bogen er blevet sammenlignet med bl.a. Gossip Girl og Pretty Little Liars, og jeg kan godt se hvorfor. Den har suspense, samtidig med at den har fokus på de tre hovedpersoner og deres ageren med hinanden og den store Hollywood verden. Den tager fat på deres ambitioner og drømme, og deres forhold til familierne. Det spillede bare.

Jeg vil klart anbefale den her bog. Den ser ikke ud af meget, men den er hvad den lover, og den gør det virkelig godt!

ny4

Rivalerne er New York Times bestseller-forfatteren Alyson Noëls første bog i en nervepirrende trilogi, om hvordan vores største drømme kan blive vores værste mareridt. Layla Harrison vil være journalist, hun vil noget med sit liv og hun gider ikke tilbringe dagene med at hænge ud på stranden mere. Aster Amipur skriger næste gang en casting leder siger; ”Vi har brug for folk med forskellige baggrunde, men ikke en med din i denne omgang.” Tommy Phillips drømmer om, at hans guitarspil vil få hans kendte, men fraværende far, til at lægge mærke til ham. Madison Brooks derimod tog selv kontrollen over sin skæbne for længe siden. Hun er Hollywoods pt. hotteste stjerne, og at hun har trampet på alt og alle på sin vej mod toppen, er ikke noget, hun gider bruge tid og energi på at tænke over. I hvert tilfælde ikke før Layla, Aster og Tommy havner i VIP delen af det glamourøse natteliv i Los Angeles. De lokkes ind i et risikofyldt spil, hvor Madison Brooks er målet. Og da de tænker, at nu … nu har de endelig en enkeltbillet til det liv, de har drømt om, forsvinder Madison.underskrift

2 thoughts on “Rivalerne (Beautiful Idols #1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge