Revolution (Dæmondræberen #3)

24745376Revolution – Louise Haiberg – Dæmondræberen #3 – 482 sider – Tellerup

Mit navn er Syranthia.
Jeg er en falden engel.
For tusinder af år siden faldt jeg fra Himlens nåde for at leve sammen med et dødeligt menneske. Da jeg mistede ham, sank jeg ned i en dyb sorg.
Så mødte jeg Dominic … en dæmon hvis sjæl lyste mere klart end de fleste engles. Han udfyldte tomrummet som min elskede havde efterladt, og nu er jeg villig til at rejse til Helvede for hans skyld.
For vores skyld …
ny3Likes:

• Personerne i den her serie… De er alligevel ikke helt så simple, som jeg troede da jeg begyndte på første bind. Dominic var lige pludselig ikke så sort/hvid alligevel, og jeg begyndte faktisk også at synes, at hans måde at handle på var for meget. Alligevel kunne jeg godt lide ham. Det gjorde ham mere menneskelig (ha! Han ville hade at blive kaldt menneske 😀 ) og lettere at forstå, på en eller anden måde.
Udover det, så kunne jeg rigtig godt lide samspillet mellem Michael og Benjamin, jeg syntes det fungerede så godt! Jeg var virkelig hooked på de to.

• Efterhånden som jeg nærmede mig slutningen blev jeg mere og mere i tvivl om, hvordan den ville ende. Og er der noget, jeg godt kan lide, så er det altså, når jeg ikke kan forudsige bøgernes slutning når man er halvvejs eller 3/4-del inde i bogen.

• Jeg tror, jeg har nævnt det i de to andre anmeldelser også, men hold nu op Louise skriver unikt! Enten kan man lide det, eller også kan man ikke. Jeg kan godt. Sproget er utrolig dansk og til tider er det i virkeligheden nok også lidt kikset, men jeg synes alligevel, det klæder bogen. Det synes jeg, fordi det virker til, at der har været taget et valg om, at i alle de situationer man kan, der skal man finde et dansk ord, der kan erstatte det engelske. Så er det jo klart, at det til tider vil virke kunstigt, men det er et så utrolig modigt valg, synes jeg, og jeg har kun respekt tilovers for det. Jeg føler mig næsten også overbevist om, at jeg ville kunne slå op i en hvilken som helst bog og alene ud fra sproget kunne identificere, om det er noget Haiberg har skrevet. Og det siger altså ikke så lidt! 🙂

Dislikes:

• I min anmeldelse af Oprører (første bog) skrev jeg, at jeg godt ville have 8-9 bind. Efter at have læst det sidste, så holder jeg faktisk fast i tanken om flere bind. Årsagen skal findes i, at jeg synes det hele bliver lidt forhastet. Der sker rigtig mange ting og over en meget lang tidsperiode. Jeg ville elske at have været endnu mere i dybden med meget af det, og især de sidste to bind kunne godt have været meget længere, synes jeg. Det blev lidt for rodet til mig, jeg fik forkludret lidt i, hvornår hvad skete og hvorfor.

underskrift

Bogen er stillet til rådighed af Tellerup.

One thought on “Revolution (Dæmondræberen #3)

 1. Hej Irene,

  Tusind tak for anmeldelsen. 😀
  Hold da fast, hvor har du læst hurtigt. 😉
  Tak for likes. Jeg sidder og smiler helt fjollet lige nu. 😀
  Du har ret i at jeg nok godt kunne have skrevet mere på hvert bind og jeg undlod det for at holde tempoet i historien. Jeg skrev faktisk ti kapitler mere på Revolution, end jeg oprindeligt havde planlagt.
  Det var med meget omtanke at jeg valgt at stoppe efter tredje bind. Først og fremmest fordi jeg ikke ville ende med et alt for tyndt plot. Derudover var det også i mine overvejelser hvor mange bind jeg kunne skrive om Dominic, før læserne begyndte at blive trætte af ham. Det store spørgsmål om hvornår man skal sige farvel. 😉 En lykkelig slutning afhænger jo af hvornår man vælger at slutte historien. 😉

  Endnu engang tak for anmeldelsen.

  Kh.

  Louise

  Ps. Håber det er i orden at jeg deler den på min fb-side?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge