Projekter

På denne side kan du få et overblik over nogle af de projekter, jeg har været med inde over. Hvis du har brug for hjælp til dit manuskript eller andet relevant, så tøv ikke med at kontakte mig på ireneejensen@hotmail.com

 

Selvstændig betalæsning:
Ditte Wiese
Marie-Louise Rønning – Titel ukendt, udkommer efteråret 2017
Christina Ingerslev – Titel endnu ukendt
Jette Kjær Petersen
Claus Lohman – Genkald
Mathilde Gram – Arvens hævn

Betalæsning gennem DreamLitt
Vicki Pedersen – Den røde tråd
Katja Berger – De 7 Synder

Flowlæsning:
Gabriels Inferno – DreamLitt
Den tatoverede mand – DreamLitt

 

Anbefalinger:

Irene har været beta-læser på min anden bog af den grund, at hun er super dygtig, skarp og ikke mindst enormt konstruktiv. Derudover har hun et virkelig varmt og sympatisk væsen, hvilket gør hende let og behagelig at arbejde sammen med. Hun brænder for litteratur, og har med sit engagement og sit skarpe blik været med til at løfte niveauet på min bog. Derfor kan jeg ikke andet end at anbefale hende til enhver, der måtte have brug for en fantastisk og yderst kyndig betalæser.”

Christina Ingerslev – april 2017

 

 

“Jeg har gennem det sidste år haft fornøjelsen af at have Irene som betalæser på mit manuskript, som står til at udkomme ved forlaget DreamLitt i efteråret 2017.
Irene er en ihærdig og yderst grundig betalæser; både hvad angår handling og plot samt sprog. Specielt hendes evne til at holde overblik over handling og spændingskurve har været imponerende og brugbart. Hendes evne til at kommentere og være med til at udvikle historiens karakterer har i den grad også været brugbar.
Hun formår at give konstruktiv kritik med respekt for skrivestil og historiens hjerte. Hun står ikke tilbage for at slå ned der hvor det er nødvendigt og har formået at højne mit manus både indenfor sprog og sætningsstruktur og opbygning.”

Marie-Louise Rønning – marts 2017

 

“Irene har anmeldt min første roman og været beta-læser på min anden roman! Jeg har begge gange været enormt taknemmelig for Irenes professionelle måde at arbejde på! Hun giver saglig og relevant feedback! Hun er meget dygtig og besidder en stor viden om litteratur og sprogets formidling! Hun er behagelig i sin kritik, som er begrundet og velovervejet. Jeg vil til hver en tid gerne arbejde sammen med Irene igen, og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger!”

Mathilde Gram – januar 2017