Projekt Clear Your Bookshelf – september 2017

Endnu en måned er gået. En dag forsinket kommer her månedens indlæg for mit projekt. Hvis du vil vide med om, hvad det går ud på, så klik her.


De tre bøger fra sidste måned var Americanah, Skyriel og Farvel til krageslottet, og som I kan se, så mangler Skyriel på billedet. Jeg endte med at vurdere, at det ikke var noget for mig, så jeg skilte mig af med den inden jeg fik tænkt over at tage et billede. Sådan går det jo 🙂
De to andre bøger er læst, og hold da op, hvor var Americanah bare vildt god. Det var en af de bøger, jeg ikke var sikker på, om jeg ville kunne lide, men som jeg bare var ret nysgerrig efter. Jeg er så glad for, at jeg fik den læst. Mon ikke det bliver den bedste bog for 2017? Den kunne være et godt bud i hvert fald.
Farvel til Krageslottet var hyggelig, og det er jo altid dejligt med gensyn med karakterer, man allerede kender.

Og så til månedens bøger…

Den første S trak til mig var The Thief of Time. Der lød et stort suk fra min side. Endnu en stor bog. Hvornår stopper det? Da jeg fik bladret i den opdagede jeg heldigvis, at skriften er forholdsvis stor. Og så er det af samme forfatter som har skrevet Drengen i den stribede pyjamas, som jeg dog ikke har læst, men set som film.
Næste bog der blev trukket var Se på mig, som har stået i min reol i fem år, hvis ikke mere, vil jeg tro, så det er vel på høje tid. Den lyder fin nok, og jeg tror, den vil være nem at læse, når først jeg går igang.
Endelig tilsmilede heldet mig lidt, for sidste bog i stakken blev nemlig Egernfolket, som er en lille og letlæst fortælling. Den er beskrevet som Hulebjørnens klan for børn, og det er jo ikke helt skidt.

Jeg håber, at jeg når igennem dem alle. Jeg er lidt i tvivl om The Thief of Time, men dens cover er bare så pænt, så jeg vil nødig af med den, og så er jeg jo nødt til at læse den…

Hvordan tror I, det kommer til at gå mig denne gang?

4 thoughts on “Projekt Clear Your Bookshelf – september 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge