Projekt Clear Your Bookshelf – august 2017


Ak ja. Så gik der endnu en måned. Er det bare mig, eller er den gået sindsygt stærkt? På bogfronten har jeg fået læst noget, men ikke alt det, jeg regnede med. Mht. projektet her, er det gået så som så…. Jeg fik læst dele af Længere væk, men måtte hurtigt indse, at det slet ikke var mig. Så den skal ud. Og det skal den så alligevel ikke, for det lader til at være en bog for S. Næste gang sorterer jeg lige dem fra først… Skæve skrifter har jeg læst halvdelen af, og det tæller vel også. Jeg har bl.a. stiftet bekendtskab med eventyret Dødningen, som jeg ikke kendte før. The Giver har jeg læst første historie af, ligesom jeg sagde, jeg ville.

Nå. Denne måned bliver det bedre, det lover jeg! Jeg er slet ikke lige så udfordret ift. de bøger, der er blevet trukket.


Skyriel er nok den værste i denne stak. Dels er den uhandy og tung, dels er det fantasy… Heldigvis er den, trods størrelsen, ikke så lang. Det er en Tellerup bog, så i normal bogformat ville den nok kun fylde det halve.
Så har vi Americanah, som jeg faktisk lige har købt for to måneder siden, så der er lysten til at læse den stadigvæk stor. Til sidst er der Farvel til krageslottet, som er en hyggelig lille samling tekster fra Bølleschæferen og pjoklederens Facebookside. Den er også signeret, og jeg fik den i julegave af min søster. Den regner jeg med at gå i gang med senere i dag eller i morgen.

Hvad tror i, klarer jeg det bedre denne måned?

One thought on “Projekt Clear Your Bookshelf – august 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge