Pretty Little Liars

162085Pretty Little Liars – Sara Shepard – Pretty Little Liars #1 – 286 sider – HarperCollins

Three years ago, Alison disappeared after a slumber party, not to be seen since. Her friends at the elite Pennsylvania school mourned her, but they also breathed secret sighs of relief. Each of them guarded a secret that only Alison had known. Now they have other dirty little secrets, secrets that could sink them in their gossip-hungry world. When each of them begins receiving anonymous emails and text messages, panic sets in. Are they being betrayed by some one in their circle? Worse yet: Is Alison back?

• • •

En ny serie. Intet mindre end 15, snart 16, bind. Lad os se, hvornår jeg når dertil! Jeg er vild med tv serien, og bogen fulgte den rigtig godt (selvom det jo i virkeligheden er omvendt!), så derfor sad jeg heller ikke ude på kanten af stolen, fordi jeg vidste, hvad der ville ske. Det gør det ret svært at mene noget udelukkende om bogen, fordi jeg ved, hvad der sker med de forskellige personer, hvem der er gode, onde, lever, dør osv.

Sproget var virkelig let, men bar dog præg af “mærkevare-dropping” til tider. Gucci, Prada osv. Pigernes tøjmærker osv. blev nævnt i et væk og spillede ikke anden rolle, end at demonstrere, hvilken klasse bogen har med at gøre. Når det så er sagt, så fungerer det ret godt. Der var detaljer, som f.eks. Ezra, der havde et nærmest islandsk look med blond hår osv., hvor han jo i tv-serien er en noget anden type. Svært at se bort fra. Men så igen, det var kun detaljer som dem, der gjorde de to forskellige. Faktisk var det en god måde ligesom at få opfrisket de første par afsnit på.

Jeg kunne godt bogen og jeg skal snart igang med den næste. Som sagt, svært rigtigt at sige noget, fordi mine meninger om bog og serie flyder meget sammen…

ny4

3 thoughts on “Pretty Little Liars

  1. Nu når du havde set TV-serien, synes du så den var kedelig? Eller var den stadig spændende? Har set første sæson af TV-serien for nylig, og jeg føler bare ikke rigtig for at læse bogen, fordi jeg har bildt mig selv ind at den så er kedelig, fordi jeg kender handlingen xD

    • Jeg ved ikke, hvad jeg skal svare 😐 For både og. Der var ting, jeg havde glemt, som var rare at få frisket op, mens andre ting bare var lidt “nå ja, det ved jeg jo godt”-agtige. Så pas… Men meget (meget!) hurtig læst i det mindste 😛

      • Jeg tror jeg lader dem ligge lidt så 😛 Og lader være med at gense tv-serien i mellemtiden, så tror jeg altså jeg får mere du af den 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge