Poesi i Tranquebar

E-bog-T-bar

Poesi i Tranquebar – Antologi – 35 sider – Copenhagen Storytellers

Bogen repræsenterer en lang række forskellige forfattere, hvis tekster er blevet udvalgt af udøvende og lyttende, på den lyriske scene Poesi i Tranquebar. Selve bogen tager dig med ind i humor, politik, kærlighed og sorg. Den repræsenterer i høj grad samfundet, og samtidigt de udøvende forfattere i undergrundsmiljøet i København.

• • •

Det allerførste der slår mig er, at der ikke er valgt en font med fødder. Det synes jeg absolut, der bør være, når det er en trykt bog. Der får læsningen til generelt at flyde lidt lettere for læseren.

Den her antologi er noget af en blandet landhandel. Hvis jeg skal fremhæve noget, må det være Peter Panisk af Regitze Lindgreen og Kender du dem af Cecilie Sund Kristensen. Resten var ikke helt min kop te.

Der er to ting, der slår mig:

  1.  Det er en antologi. På 35 sider. Det er godt nok lidt tyndt. Jeg er ikke helt med på, hvorfor man ikke har ventet til man havde mere materiale? Der manglede i hvert fald 100 sider, synes jeg.
  2. Der er ikke nogen rød tråd; jeg fandt den i hvert fald ikke. Jeg er med på, at det er digte fra Københavns undergrund, men selv der, må man da kunne have fundet et tema.

Alt i alt var det ikke rigtig mig. Jeg manglede et overordnet tema, flere sider og lidt mere dybde i digtene.

ny2
Anmeldereksemplar fra forlaget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge