Ondskab

23297095 Ondskab – Robert Hunter #6 – Chris Carter – 377 sider – Jentas

Et tilfældigt uheld ude på landet i Wyoming får sherifkontoret til at anholde en mand for muligt dobbeltmord, men yderligere undersøgelser tyder på en langt mere grufuld opdagelse – en seriemorder, der har kidnappet, torteret og lemlæstet ofre over hele USA i mindst 25 år.
Den mistænkte hævder, at han blot er en brik i en enorm labyrint af løgn og bedrag – er han til at stole på? Robert Hunter bliver bedt om at gennemføre en række afhøringer af den anholdte. Disse afhøringer begynder at afsløre forfærdelige hemmeligheder, ingen kunne have forudset…

top

Likes:

• Never have I ever grædt til en bog i denne genre før. Hold.nu.op! Det var faktisk lidt pinligt… Jeg mener… Jeg sidder med næsen i en thriller med de mest makabre scener, og lige pludselig flyder tårerne over. Kunne bare ikke lade være, det var simpelthen så sørgeligt! Det er et kvalitetsstempel, når en thriller kan frembringe den slags følelser.

• Spændingsniveauet er i denne bog helt anderledes; det er mere en thriller end det er en krimi, og det betyder selvfølgelig noget. Her vendte jeg ikke siderne for at finde ud af, hvem morderen var; nej, her vendte jeg siderne, fordi jeg ville vide hvorfor han havde gjort det. Morderen kender man nemlig allerede.

• Jeg er ret vild med de små cliffhangere, Carter smider ind i slutningen af næsten hvert kapitel. Det, og så at kapitlerne er så korte, får en til bare at læse mere, mere, mere. “Ja ja, jeg er klar om et kapitel” – den sætning fik jeg vist sagt et par gange 😉

• Der bliver bundet en fin rød sløjfe på Hunters fortid. Man får svar på så utrolig mange ting, som man har tænkt lidt over i de foregående bøger; f.eks. hvorfor han er så meget en enspænder. Det er rigtig fint at få med, og jeg tror, at hvis jeg læser de forrige bøger igen nu, med denne viden, så vil jeg forstå Hunter endnu bedre.

Dislikes:

• Garcia og Anna er ikke med i den her bog, og de var meget savnede! Jeg elsker de to, så derfor var det lidt ærgerligt at opdage, at de slet ikke blev nævnt.

Bogen er stillet til rådighed af Jentas

One thought on “Ondskab

  1. Pingback: Min bogreol #6 – Mixed vol. 2 | Boghunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge