Nyt på bogreolen #7

INDEN I SKÆLDER MIG UD:
Jeg var færdig med dansk stil kl. 12.30, men måtte ikke tage min computer med hjem før kl. 15. Og det var altså i Haderslev, ca. en times kørsel fra mig, så det kunne ikke betale sig at køre hjem. Så hvad gjorde jeg så? Vandrede rundt i Haderslev og købte bl.a. en hue (der var jo helt enorm koldt!) og et sæt flotte øreringe. Og så smuttede jeg i Føtex og købte en juice og sandwich og to bøger.
“Jamen kunne du ikke have nøjedes med én bog i det mindste?”
Jo, det kunne jeg, men da en kostede 20 kr. og to kostede 25, så tog jeg altså to.
Ja, ja, undskyldninger er mit speciale ;)

Scherfig, Hans: Det forsømte forår

Panduro, Leif: Rend mig i traditionerne

Begge bøger må vel betegnes som klassikere. Jeg læste Det forsømte forår i 10. klasse og hadede den virkelig! Men mon ikke det lige så meget var fordi, vi skulle læse den? Jeg tror det!

Jeg gik i gang med Rend mig i traditionerne, mens jeg spiste min sandwich i Føtex. Nøj, hvor folk bare kiggede! Så sad jeg der og lignede en anden nørd haha :) Men jeg hyggede mig, det er vel det, det handler om. :)

3 thoughts on “Nyt på bogreolen #7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge