Nye bøger

Det går faktisk rigtig godt med ikke at købe nye bøger, men jeg vinder jo stadigvæk lidt og får anmeldereksemplarer rundt omkring. Det er ved at være længe siden jeg sidst viste noget nyt, så nu er det tid igen.

 

Øjesten af Jakob Melander har jeg vundet hos Vildmedkrimi.dk

At høre hjertet slå af Jan-Philipp Sendker er et anmeldereksemplar fra Gads forlag og bogen udkommer d. 22. marts 2013.

Skæbnens spind har jeg fået som anmeldereksemplar af forfatteren Mette Milan Hjortlund. Anmeldelsen bliver lagt ud på siden d. 17. marts.

 

Laya er også et anmeldereksemplar og det blev jeg tilbudt af forfatteren Jon Brændsgaard Toft. Anmeldelsen findes her

.

I Gyldendals ISBNbingo på twitter har jeg vundet Det er min elg af Oliver Jeffers (udkommer 26/2 20013) og Flosset opus for strygere og blæsere af Ulrikka S. Gernes.

Det er slet ikke så slemt ikke at købe bøger, når man er så heldig at vinde og få lidt hid og did.

2 thoughts on “Nye bøger

  1. Altså, jeg var også ret overrasket over at ingen danske pladeforretninger var med på hvem de var … Men jeg tror faktisk nu at det giver lidt mening, for det er først i denne uge at de er begyndt at reklamere for cd’en og den stod under nyheder. Så spørgsmålet er om vi først har fået cd’en nu? Alligevel ville jeg da dog mene at de burde have kendt, om ikke andet så titlerne på sangene. Ikke mindst da jeg så også selv hørte dem i radioen. :S

  2. Ja det underlige er så at tilsyneladende udkom albummet for et år siden (I USA). Så hvorfor vi først har fået det nu, eller gør rigtig opmærksom på det i hvert fald, synes jeg er virkelig sært. Jeg mener, det sker da Aldrig at der går så lang tid, hvis det er Rihanna eller Justin Bieber der udgiver en form for nyt **** O_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge