November 9

26142946November 9 – Colleen Hoover – 307 sider – Simon & Schuster UK

Colleen Hoover er bare dronningen af new adult. Det har hun endnu engang bevist. I løbet af de første 80 sider satte jeg 25 markeringer. Jeg skrev noter i margen, tegnede hjerter og smileys, understregede sætninger osv. Det gik helt amok.

Bogen var utrolig meta på den måde, at det var en kærlighedshistorie i en kærlighedshistorie. Samtidig så var det bare som om det var et dobbeltlag, og det var super fedt.
Personerne i bogen var noget af det bedste ved den. Fallon var simpelthen så sjov med alle hendes boglige referencer som tbr-pile, bookboyfriend osv. Jeg elskede det. Hun var bare så nem at spejle sig i. Ben var også ret fantastisk, han forstod hende virkelig. Jeg tror, de fleste vil sidde og tænke, at han forstår en. De ting, han sagde til Fallon… Det er lige før jeg sidder og føler, at han også har ændret mit liv.

Som altid er der et plottwist, men det var ikke helt så stort, som jeg nok havde regnet med (og håbet på). Desværre. Jeg blev overrasket, men selve baggrunden kom ikke bag på mig, hvis man kan sige det sådan. Til gengæld så elskede jeg, at Ugly Love fik en lille rolle i bogen også, og jeg er sikker på, at man får lidt mere ud af bogen, hvis man kender til Ugly Love.

Jeg har hørt masser af snak om, at den her bog er den mest tårefremkaldende Colleen Hoover har skrevet. Det synes jeg slet, slet ikke det er. Den er sørgelig til tider, ja, men tårer var der nu ingen af. Det er dog en rigtig god bog, og jeg vil sendt glemme den. Jeg glæder mig allerede til at dykke tilbage ned i Bens ord. For mig står Ugly Love dog stadig som Hoovers bedste bog.

ny4

Fallon meets Ben, an aspiring novelist, the day before her scheduled cross-country move. Their untimely attraction leads them to spend Fallon’s last day in L.A. together, and her eventful life becomes the creative inspiration Ben has always sought for his novel.
Over time and amidst the various relationships and tribulations of their own separate lives, they continue to meet on the same date every year. Until one day Fallon becomes unsure if Ben has been telling her the truth or fabricating a perfect reality for the sake of the ultimate plot twist.
Can Ben’s relationship with Fallon – and simultaneously his novel – be considered a love story if it ends in heartbreak?

underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge