Mit hjerte og andre sorte huller

25504250Mit hjerte og andre sorte huller – Jasmine Warga – 277 sider – Nyt Nordisk Forlag

16-årige Aysel tænker meget på at dø.
Hendes far har begået en frygtelig forbrydelse, hele byen taler om. Folk hvisker om hende bag hendes ryg, og hun føler sig ikke godt tilpas i sin mors nye familie.
Det er derfor, Aysel har planer om at tage sit eget liv, og der er kun ét problem – hun ved ikke, om hun har modet til at gennemføre det alene.
I et forum på nettet, hvor man kan finde en selvmordsmakker, møder hun Roman, en teenagedreng, der også er meget langt nede – og hun og Roman beslutter at tage herfra sammen.
Roman har allerede sat datoen. Der er kun 24 dage til.ny4Likes:

• Roman var en helt fantastisk karakter. Jeg havde utrolig nemt ved at relatere til ham, og jeg forstod ham igennem hele bogen. De årsager han havde for at begå selvmord var utrolig realistiske og jeg kan ikke benægte, at jeg nok ville have tænkt på det samme, hvis det var mig der havde oplevet det han har. Jeg kan ikke engang forestille mig, hvordan han må have det. Aysel var også en fin pige, hun var sjov og havde et par ret fine replikker, men hun gjorde ikke lige så stort indtryk på mig som Roman. Jeg er altså også nødt til lige at nævne Romans mor. Hold nu op, hvor var hun dog bare sød! ♥

• Jeg var så.tæt.på at have regnet den her ud. Så tæt! Det føles rart af og til, når man næsten har den. Det kan være træls i mange tilfælde, men lige her, der var det altså bare fedt.

• Jeg kunne godt lide, hvordan den her bog ikke var deprimerende, men mere ‘det er okay, du er ikke alene’-agtig. Jeg græd ikke til den, men jeg grinte et par gange. Det er godt gået af forfatteren, at kunne skrive en bog om det her emne og så i stedet for at gøre den trist, så gøre den sjov, fyldt med humor og ikke mindst håb.

Dislikes:

• Der er et skoleprojekt i bogen, hvor de skal tage nogle billeder. Det mindede mig simpelthen så meget om Som stjerner på himlen, at det gjorde helt ondt. Det var bare en tand for meget. Heldigvis var lighederne ikke så store, som jeg troede lige der.

• Jeg ville gerne have hørt mere om Aysels far. Jeg følte aldrig rigtig, at jeg lærte nok om ham. Jeg føler også lidt, at der stadig er en løs ende i forhold til ham, ting, jeg egentlig gerne ville have svar på.

Bogen er stillet til rådighed af Nyt Nordisk Forlag. Bogen udkommer på dansk 11. juni 2015.

2 thoughts on “Mit hjerte og andre sorte huller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge