Mini shopaholic

2c925b6e90a9f61c79ec2032a6e75b7fMini shopaholic – Sophie Kinsella – Shopaholic #6 – 434 sider – Lindhardt & Ringhof

Æblet falder ikke langt fra stammen …
Rebecca Brandon (født Bloomwood) er mor til toårige Minnie, som er en lille stædig dame, der styrer familien med hård hånd og ikke sjældent laver en hysterisk scene i Harrods eller til sin egen dåb. Rebecca synes ikke selv, at Minnie er forkælet, men pigen har allerede en dyr smag i både børnetøj, sko og legesager, og shopping på nettet falder hende også foruroligende nemt.

Udfordringerne som forældre er mange, og det bliver bestemt ikke bedre af, at Rebecca og Luke, som har eget PR-firma, bor midlertidigt hos hendes forældre efter et par mislykkede hushandler. Dertil kommer en pludselig opstået finanskrise, der truer hendes job som personlig indkøber i luksusbutikken The Look og tvinger familien til at spare.

• • •

SQUEEEE!!!!!

Okay, så altså, jeg startede på den her bog til readathon og det var den perfekte bog. Det er noget tid siden jeg læste de foregående bøger i serien, så jeg var egentlig ikke meget på, fordi jeg lidt havde glemt, hvorfor det lige var, jeg var så glad for serien.

Well…

Det er fordi de er så sindsygt sjove! Ja, de er latterlige til tiden, men jeg grinte højt en masse gange, og det var lige før, jeg fik tårer i øjnene af grin flere gange. Når det sker, så er det altså bare en god og sjov bog. Det er ikke et litterært mesterværk, men den fik mig til at blive pinlig på Rebeccas vegne og jeg blev tilmed også sur på hende. Lige præcis derfor synes jeg, at den her bog fortjener en høj rating.

Rebecca og Minnie blev virkelig irriterende, og måske endda mere til, og jeg blev ret træt af bogen, og troede egentlig, at den ville blive lidt træls. Men så ændrede det sig! Hovedpersonerne begyndte igen at opføre sig “fornuftigt” og jeg kunne igen lide dem, og så blev bogen igen god. Rigtig god endda!

Sophie Kinsella er en fantastisk forfatter!

ny4

5 thoughts on “Mini shopaholic

  1. Jeg er normalt ikke til chick lit, men jeg har efterhånden læst de fleste bøger i denne serie, og dette er min klare favorit. Jeg frygtede ellers, at det var en bog, hvor barnet var helt hysterisk, og hvor Rebecca ville påføre hende alt for mange dårlige vaner, men jeg synes, at historien i store træk er meget menneskelig og sympatisk. Jeg fik endelig respekt for Rebecca i denne bog – her har hun ben i næsen!

  2. Pingback: Min bogreol #5 – Mixed vol. 1 | Boghunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge