Min bogreol #3 – Sort

swartwww

Jeg tror de fleste har et overtal af sorte bøger. Det er bare normen, at ryggen er sort – desværre. Derfor er det her selvfølgelig også langt fra alle mine sorte bøger, det er bare dem, der står i den ene reol. Der kommer mere sort på et tidspunkt 🙂

swartI lyset af, hvor få bøger jeg har læst fra de tidligere indlæg, så er jeg ok med i denne bunke. Fahrenheit 451, To Kill a Mockingbird, Djævelens lærling, Forbidden, Billie og Stålhjerte har jeg læst. Jeg har også læst det lille hæfte om Litteratur, som står lidt på tværs ude til højre. I den her bunke er jeg særligt spændt på Amerikanske guder, selvom jeg ikke helt ved, hvornår det bliver. Den er jo lidt tyk..

swart1

I denne bunke har jeg læst Mount København, Beautiful Disaster, Poison Study, Frit Fald, Dare You To, Der er ingen ende på Paris, Krucifiks morderen og Pigen der fik ordene galt i halsen. Jeg er da vist ok med sådan overordnet set på sorte bøger 😛

swart2

 

Serien om Sookie Stackhouse. Jeg har læst de første tre, men skal lige have dem genlæst før jeg læser videre. Og så mangler jeg de sidste to bøger også. Alle de her har været købt på tilbud, nogle er fra biblioteket, andre fra Stereo Studio. Dracula har jeg også læst, men dog kun første historie, og ikke den anden.

Har I læst nogle af bøgerne i indlægget? 🙂

 

2 meninger om “Min bogreol #3 – Sort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge