Min bogreol #5 – Mixed vol. 1

tsgDet er ikke alle hylder, der er farvekoordinerede.Nogle farver har jeg ikke nok af, mens jeg har for mange af andre. De bøger befinder sig på de nederste to hylder, som man ikke ser så meget på som de øvrige. Og så har jeg også en hylde med lidt blandet. De to bøger i siderne, Me and Earl and the Dying Girl og Fangirl, har jeg læst og jeg brød mig mildest talt ikke om dem!

srqSom man nok kan se, så har jeg forsøgt med en lilla bunke. Det er svært, når der ikke er flere bøger. The Notebook falder lidt udenfor, men det var den, der lige passede bedst i størrelse 😛 Jeg har læst den, og den var udemærket, men filmen var bedre. Amy & Roger’s Epic DetourA Walk to remember, Mini Shopaholic, The Nightmare Affair og Spektrum #1 har jeg læst. Desværre er der ikke en yndlingsbog iblandt dem, men de var alle okay bøger. Jeg har prøvet med En vampyrs bekendelser, men det gik ikke så godt. En skønne dag…

higHer har jeg læst Havets tåre, Dinosaurens fjer, Skyggernes kniv og The Girl You Left Behind. Desværre var sidstnævnte bog overhovedet ikke noget for mig. De andre bøger kunne jeg godt lide. Hver gang jeg rydder op i min reol står jeg med Jagten i hånden, og overvejer, hvad jeg skal med den, og hver gang læser jeg bagsiden og tænker “wauw, spændende!” Jeg ved virkelig ikke, hvad det er med den bog… Jeg har det lidt underligt med den. The Two Week Wait er en bog, jeg skal tage lidt tilløb til. Forfatterens anden bog (One Moment, One Morning) påvirkede mig meget, og jeg har en idé om, at den her også vil berøre mig i en eller anden forstand.

bb  hfHemmelighedsfulde fortællinger, Where She Went, If I Stay, Minus Iris og The Cuckoo’s Calling er læst. Jeg syntes især godt om Minus Iris. Måske fordi, det er sådan en under-radaren bog. The Cuckoo’s Calling har jeg et underligt forhold til. Jeg er splittet mellem 2 og 4 stjerner. Og nej, 3 duer bare ikke. Jeg læste den for længe siden efterhånden, men jeg ved stadig ikke, hvad jeg synes om den.

stwv wBøgerne, man ikke kan se, er Confessions of an Angry Girl og Legend. Jeg har læst sidstnævnte og fandt den ret middelmådig. Alligevel vil jeg gerne læse videre i serien en dag, fordi jeg synes, den har potentiale.

Hvilke af de her bøger har du læst? 🙂

2 thoughts on “Min bogreol #5 – Mixed vol. 1

  1. Åh, din bogsamling er altså virkelig fantastisk. Jeg er glad for, at du har inviteret på hyldetur.

    Jeg er helt vild med de små regnbuestakke, men jeg tror aldrig, jeg ville kunne gøre noget lignende selv. Jeg kan slet ikke overskue at skille f.eks. Philip Pullmans trilogi ad. Men det er jo bare en anden måde at tænke bogsystemer på :p Jeg har vel nærmest intet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge