Min bogreol #1 – Gul

DSC_0006Det er ikke nogen hemmelighed, at min bogreol er farvekoordineret. Jeg synes, at det ser meget mindre rodet ud, og det er enorm vigtigt for mig, når jeg bor så småt. Derudover har jeg for nyligt lagt bøgerne ned. Noget, jeg ellers har været modstander af. Nu gik den bare ikke længere, for der var ikke plads. I det her indlæg vil jeg vise mine gule bøger frem. Klik på billederne, for at se dem i større format.

DSC_0005

 

Af disse bøger har jeg læst A Clash of Kings, Under den mørke himmel og Ravkikkerten. Alle tre har været rigtig gode, men min yndlingsserie er jo Det Gyldne Kompasså den bog er nok den bedste af de tre. Af de ulæste er jeg særligt spændt på Julie.

DSC_0004

 

Her har jeg læst Bryllupsnatten som var hyleskæg og Krystalhjertet som var en udmærket trilogi – det er de tre bøger om Mira i én stor udgave. Paris-tingen til højre er mit cover til Kirsten (kindle). Jeg har også været igang med The 13½ lives of Captain Bluebear sammen med kæresten, men det er virkelig en stor og tung bog at sidde og læse op af, selvom det er hyggeligt. På denne hylde er jeg mest spændt på The Silver Linings Playbook, da jeg var ret glad for filmen.

DSC_0003

 

I denne bunke har jeg læst Madame Salvatins hemmelighed, En kongelig læser, Og sådan blev det, Paper Towns og Sådan ser lykken ud. Resten står på min læseliste for april måned. Jeg vil prøve at se m det fungerer for mig, hvis jeg tager dem stak for stak. Nu må vi se. Jeg glæder mig især til Lunch in Paris, da bogen også indeholder opskrifter, som jeg vil forsøge mig med at lave når det passer til bogen. Det skal nok blive et spændende projekt.

Har I læst nogle af disse bøger og hvad synes I om dem? Er der nogle af bøgerne, I også kunne finde på at læse?

15 thoughts on “Min bogreol #1 – Gul

 1. Jeg synes altid det ser så fedt ud med farvekoordinering, jeg kan bare ikke få mig selv til at gøre det :p
  Og det smarte ved at bøgerne ligger ned, er at man ikke får hold i nakken når man skal læse bøgernes titler!

 2. Jeg har også Julie liggende og ser også frem til at læse den på et eller andet tidspunkt.

  Det er smart med farvekoordinering, men jeg kan heller ikke helt få mig selv til det, for på et eller andet tidspunkt vil jeg være bange for at skulle splitte serier, og det kan min logiske hjerne slet ikke finde ud af. 🙂

  • Da jeg vandt den, ville jeg lige læse Romeo & Julie først. Det er nu så længe siden, at jeg nok skal læse dén igen, før jeg begynder på Julie 😛 Det er jo helt fjollet.

 3. Bryllupsnatten, Det Gyldne Kompas, niceville, Paper Towns har jeg selv og de er læst 🙂 det er nogle fede bøger, specielt niceville 🙂 Sådan ser lykken ud vil jeg gerne læse. For den lyder rigtig sød.

  Jeg synes at det er fedt at du har din bogreol er farvekoordineret. Jeg har selv overvejet det. Men jeg tror at det vil være et kæmpe arbejde, også ved jeg heller ikke om jeg har farvet bøger nok til det.

  • Jeg har holdt igen med Niceville, fordi filmen minder mig lidt om Farven lilla, og der er også en Miss Celia i begge bøger, så har været lidt bange for at blande dem sammen.
   Jeg syntes desværre ikke, Sådan ser lykken ud var noget særligt, men måske vil du kunne lide den 🙂
   Jeg troede heller ikke, at jeg havde nok farvede bøger, og i starten manglede jeg også lidt gult, men sjovt nok var de næste mange bøger jeg modtog gule 😛

 4. Farvekooerdinerede bøger er simpelthen så flot! Jeg har desværre hverken nok bøger eller plads til at gøre det selv.
  Jeg har selv læst Paper Towns og har Niceville stående på hylden. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at læse Læserne i Broken Wheel anbefaler, The Silver Linings Playbook og The 13 1/2 lives of Captain Bluebear! 😀

  • Ja, det er jo nok en af de ting, der kræver en del bøger 🙂
   Captain Bluebear er også ret sjov, den kan jeg i hvert fald godt anbefale (det af den, jeg har fået læst, altså).
   Har du set The Silver Linings Playbook filmen? -Hvad synes du om den?

 5. Jeg prøvede også at farvekordinere min reol engang, da jeg syntes det ser smukt ud men det kunne jeg slet ikke holde til i længen.

 6. Åh, din udgave af ‘Krystalhjertet’ er fin og flot! Min er “bare” sort og trist! 🙁
  Jeg ville så gerne farvekoordinere min reol, men først og fremmest er halvdelen er mine bøger bare sorte (wohoo) og så har jeg det også bare super svært ved at skulle skille serier ad. 🙁 Men det er flot! Jeg glæder mig til at se resten af din regnbue-reol! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge